Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Ζόρικα” η Λίβερπουλ στο Λονδίνο (vid)

Δεν ήταν καλή, δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της όπως στην πρεμιέρα, αλλά αυτό που μετράει είναι το τρίποντο. Και η Λίβερπουλ το πήρε το βράδυ της Δευτέρας (20/8) κερδίζοντας με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας.

Όπως αναφέρει το Sportime, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πίεσε από νωρίς, έκλεισε τους Λονδρέζους στα καρέ τους, αλλά δυσκολευόταν να βρει καθαρές φάσεις. Είχε μία με τον Σαλάχ, ενώ και η Πάλας έδειξε τα δόντια της με το δοκάρι του Τάουνσεντ.

Τελικά στο φινάλε του ημιχρόνου έγινε το 0-1. Ο Σαλάχ κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Σακό και ο Μίλνερ ευστόχησε από τη βούλα. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την απόφαση του διαιτητή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ επέλεξε να πάει συντηρητικά, προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και σε μία εξ αυτών στο 75′ ο Σαλάχ γκρεμίστηκε έξω από την περιοχή και κέρδισε έτσι την αποβολή του Γουαν-Μπισάκα. Προς το φινάλε, αν και με παίκτη λιγότερο, η Πάλας πίεσε, αλλά δεν κατάφερε κάτι. Αντιθέτως, στο 90’+3 έγινε από τον Μανέ το τελικό 0-2.

Συνθέσεις

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Ουάν-Μπισάκα, Σακό, Τόμκινς, Φαν Άανχολτ, Σλουπ (83′ Mάιερ), Μιλιβόγεβιτς, Μακάρθουρ, Τάουνσεντ (79′ Γουόρντ), Ζαά, Μπεντεκέ (70′ Σέρλοτ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνορντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (67′ Χέντερσον), Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (94′ Στάριτζ).

https://www.youtube.com/watch?v=IfBRHjoEoMM

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected