Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ενενήντα λεπτά από το όνειρο ο ΠΑΟΚ! (vid)

Άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον ΠΑΟΚ, που κατάφερε να φύγει αλώβητος από το “Ντα Λουζ” και μάλιστα με γκολ!

Κόντρα σε μια άκρως ποιοτική ομάδα, που ώρες ώρες θύμιζε…κύμα στις επιθέσεις της, ο “δικέφαλος” του αρχιτέκτονα Λουτσέσκου πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και σε 8 ημέρες από σήμερα, θα δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ευρωπαϊκής του ιστορίας.

Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Αμρ Ουάρντα, με ανύπαρκτο πέναλτι προηγήθηκαν οι Πορτογάλοι.

Ο δικέφαλος άντεξε στην Πορτογαλία παρά το γεγονός ότι πέρασε κατά διαστήματα δύσκολες στιγμές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, μετά το 20λεπτο. Είδε την Μπενφίκα να ανοίγει το σκορ με πέναλτι-φάντασμα που δόθηκε από τον ρέφερι Μάζιτς και το Πίτσι να δίνει προβάδισμα στους Πορτογάλους, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που παρουσιάστηκε στη συνέχεια του ματς.

Ο Ουάρντα στο 76′ κι αφού ο ΠΑΟΚ είχε ισορροπήσει το παιχνίδι αναζητώντας ένα τέρμα που τον έβαζε για τα καλά στο κόλπο, ισοφάρισε με οβίδα έπειτα από κεφαλιά του Βαρέλα στο δοκάρι. Η Μπενφίκα ταρακουνήθηκε, οι Θεσσαλονικείς έλεγχαν το ματς, όμως, δέχθηκαν πίεση στο φινάλε και χρειάστηκαν ο Πασχαλάκης με καίριες επεμβάσεις και η τύχη ή αστοχία, αν προτιμάτε, των αντίπαλων επιθετικών για να παραμείνει το «χρυσό» 1-1.

https://www.youtube.com/watch?v=wSJg8ncbIJs

Ο ΠΑΟΚ με το αποτέλεσμα αυτό έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Αρκεί να εκμεταλλευτεί την Τούμπα. Και σε μια εβδομάδα από τώρα πιστέψτε μας θα είναι πιο «καυτή» από ποτέ για το πιο σημαντικό ματς της σύγχρονης ιστορίας του δικέφαλου.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

Μπενφίκα (Ρούι Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Φέισα, Ρούμπεν Ντίας, Ζίφκοβιτς (Ράφα Σίλβα 64΄), Σέρβι, Φερέιρα, Πίτσι, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Zένσον Φερνάντες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός (Ουάρντα 52′), Ζαμπά (Σάκχοφ 80′ ), Πρίγιοβιτς (Ακπόμ 88′ ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected