Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στους πρωταθλητές ο Ανδρέας Μεζίνι

Άλλη μια μεταγραφή έκανε η ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου όπου απέκτησε τον νεαρό επιθετικό Ανδρέα Μεζίνι.

Όπως αναφέρει το ioniansports, ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Νόλης έψαχνε εδώ και καιρό για να καλύψει την θέση του σέντερ φορ με έναν ακόμα επιθετικό (υπάρχει ο Μάριος Μαρούδας) και έτσι διοίκηση και τεχνικό τιμ κατέληξαν στην λύση να αποκτηθεί ένας παίκτης που δεν βγάλει την ομάδα εκτός οικονομικού πλάνου (μπάτζετ).

Ο βορειοελλαδίτης τεχνικός το έψαξε αρκετά και βρήκε στον νεαρό αυτό παίκτη τα στοιχεία που ζητούσε. Ο Ανδρέας Μεζίνι είναι 20 ετών ( 01/05/1997) και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού. εχει ύψος 1.84. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Τύρναβο την ομάδα Κ20 του Ηρακλή, στον Αχαρναϊκό με τον οποίο σε 15 αγώνες πέτυχε ένα γκολ. πέρσι ήταν στον Διγενή Νεοχωρίου (Γ΄ Εθνική) Ο ΑΟΚ θα αγωνιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (18.15) στην Αχαΐα με αντίπαλο τον Πανμοβριακό Ριόλου και εκεί θα δει τα πρώτα στοιχεία αυτού του παίκτη. Ε

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο φιλικό θα ενσωματωθούν και οι Ζακυνθινοί παίκτες που βρίσκονται και προπονούνται στο νησί, θα ταξιδέψουν για αυτό τον λόγο. Τέλος, η ζακυνθινή ομάδα θα δώσει την 1η Σεπτεμβρίου ένα πολύ δυνατό φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας στην Βουπρασία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected