Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Το καλύτερο για το τέλος…

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή εξελίσεται φέτος στις μεταγραφές ο Αχιλλέας Νεοκάστρου, με τον πρόεδρο Στέργιο Μπούθα μάλλον να αφήνει το…καλύτερο για το τέλος!

Πριν από λίγη ώρα επισημοποιήθηκε η προσθήκη δύο ακόμη ποδοσφαιριστών και μάλιστα αύριο ακολουθεί και τρίτη!

Παίκτες του Αχιλλέα λοιπόν από σήμερα 30/8 είναι οι Δημήτρης Τσιούπρος και Γιώργος Μηλιώτης, αμφότεροι από τον γειτονικό Φίλιππο Μελίκης, ενισχύοντας σημαντικά τους «ασπρόμαυρους» στην φετινή προσπάθεια για πρωταθλητισμό.

Ο Δημήτρης Τσιούπρος είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και πριν λίγες μέρες έλυσε (τελείως ανέλπιστα) τη συνεργασία του με τον Φίλιππο Μελίκης. Έχει αγωνιστεί και σε Βέροια, Αετό Σκύδρας, ΑΕΠ Βέροιας, ΑΕ Αλεξάνδρεια και Νίκη Αγκαθιάς.

Ο Γιώργος Μηλιώτης είναι 20 ετών, παίζει στη θέση του δεξιού μπακ και χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η ταχύτητα του. Στη Μελίκη αγωνιζόταν για τρία χρόνια, αντιμετώπισε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς στο παρελθόν, τον τελευταίο χρόνο όμως ήταν στην καλύτερη του κατάσταση.

Με τις δύο αυτές προσθήκες, ο Αχιλλέας Νεοκάστρου ενισχύεται σημαντικά και αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που ακολουθούν το τρίτο όνομα που φέρεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει, τότε το ρόστερ της ομάδας θα απαρτίζεται αποκλειστικά με παίκτες που το βιογραφικό τους είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτο.

 

 

 

error: Protected