Κατηγορίες
Α1 ΕΠΣ Ημαθίας - Α2 ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ / Ακαδημία Βέροιας – Δελτίου Τύπου

αεπ-ακαδημια

Με επιτυχίες ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου που πέρασε για τα τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, θέτοντας τις ομάδες «απειλή» για τους αντιπάλους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εντυπωσιακή νίκη για την Α1

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Α.Ε.Π. πέρασε νικηφόρο από την έδρα της «Επισκοπής» παίρνοντας τους τρεις βαθμούς και το εντυπωσιακό 1-4.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΟΥΣΑΣ   –   Α.Ε.Π: 1-4

Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:  12’- 70’ Κατσιγιανόπουλος, 55’- 63’ Λάμπρου

Εικόνα παιχνιδιού: Η ομάδα της ΑΕΠ κατάφερε να πάρει μια δίκαιη και σπουδαία νίκη απέναντι σε μια νεανική και μαχητική ομάδα, που δεν κατάφερε όμως να πιάσει την απόδοση της ομάδας των Ποντίων. Η νίκη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς δίνει ελπίδες για «πλασάρισμα» στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας για την ΑΕΠ.

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Κιατικίδης,  ( 75’ Τζιβάρας Μ), Σιδηρόπουλος, Δημούλτσης, Τζιβάρας Δ., Πίκος,( 65’ Σερασκέρης  )Ζυγουλιάνος, Λάμπρου,  Κατσιγιαννόπουλος,

Το επόμενο Σάββατο, 8/12 η Α.Ε.Π. υποδέχεται στη Ραχιά την ομάδα των Τρικάλων.

Σπουδαία επικράτηση για την Α2

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,    αγωνίστηκε την Κυριακή στην έδρα της Δόξας Νάουσας.

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ – Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ:      1-5

Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:   40’ Γαβριηλίδης, 50’ Γκαλαίτσης, 60’ Αργυρόπουλος, 68’ Νταμοτσίδης, 87’ Ταραμονλής

Εικόνα παιχνιδιού:   Όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο Παναγιωπούλας, παρά τις δυσκολίες που δημιουργούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η βροχή που έπεφτε. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια να δώσουν ότι καλύτερο μπορούσαν και δεν παρέκλιναν από αυτό το στόχο. Η Ακαδημία έχοντας σε καλή μέρα όλους τους παίκτες της, τελικά πέτυχε μια πολύ καλή νίκη απέναντι σε μια δυνατή και «αθλητική» Δόξα Νάουσας.

Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Βελέντσας, Γκαλαίτσης, Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Τσιούχας, Τσαλουχίδης, Τσαλακόπουλος, Καλτσάς,   ( 60’ Τηλκερίδης), Γαβριηλίδης, ( 80’ Ταραμονλής), Καραπείδης, Νταμοτσίδης ( 75’ Απκαρίδης).

  Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή,9-12 η Α.Ε.Π.- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο ΔΑΚ Βέροιας με το «ΓΑΣ» Ροδοχωρίου.

Ήττα για το παιδικό

Στο πρώτο μέρος του αγώνα η ομάδα της Ακαδημίας είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο ατομικά λάθη έφεραν την ομάδα του ΓΑΣ σε πλεονεκτικότερη θέση, γεγονός που αποτυπώνεται στο σκορ. Η απειρία της νεαρής διαιτητού στάθηκε αφορμή για νεύρα και αποδιοργάνωση της έκβασης του παιχνιδιού. Οι αλλαγές της Ακαδημίας δεν στάθηκαν αρκετές να ενισχύσουν τη συνοχή της ομάδας. Σημαντική στάθηκε η απόδοση των επιθετικών του ΓΑΣ.

Σκόρερ Ακαδημίας: 65’ πεν. Τσαλακόπουλος

Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Κούβαρος Α.,( 75’ Φλώρος), Μίλης, Γαβριηλίδης, Πελεκίδης Χ., Παπαδόπουλος, ( 70’ Μπρανιώτης),   Καβουνόπουλος, ( 30’ Πράγιας), ( 60’ Δρόσος),  Τσαλακόπουλος, Κούβαρος Μ., ( 65’ Σοφιανίδης, )Τηλκερίδης, Μπεκιαρίδης ( 60’Γκιουλέκας),Χαρίσης.

Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζεται στη Ραχιά με την ομάδα του Διαβατού.

Στον «Αστέρα» Αλεξάνδρειας  τα τμήματα υποδομής

Τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας φιλοξενήθηκαν στα γήπεδα Μακροχωρίου από την ομάδα της ΕΑΠ. Οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου διασκέδασαν το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο με τη διάθεση και το κέφι τους

Το επόμενο Σάββατο 8/12 τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στη Ραχιά με τον «Κένταυρο» Μελίκης.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου στις: 9.30’ π.μ.

Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13,00’

Χρώμα στολής: Πράσινο

Το Σάββατο , 15/12 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κοινή εκδήλωση της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και ώρα 20.30’ στο κέντρο «Σείριος» στο Μακροχώρι. Τη βραδιά αυτή θα τιμήσουμε προσωπικότητες του αθλητισμού του τόπου μας και θα συναντήσουμε φίλους που μας συντρόφευσαν στην ποδοσφαιρική μας διαδρομή.

error: Protected