Γενικά

Πανελευσινιακός – Ατρόμητος Αχαϊας 3-0

a520492441a79b1e1321e15d4fb14fea_LΒήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής έκανε ο Πανελευσινιακός, καθώς επιβλήθηκε 3-0 το Ατρόμητου Αχαΐας στον πρώτο ημιτελικό.

Οι «σταχυοφόροι» παρατάχθηκαν με αλλαγές και απουσίες, ωστόσο από το ξεκίνημα επέβαλαν τον ρυθμό τους και μόλις στο 6’ ο Σουλελές μπήκε στην περιοχή σούταρε απέκρουσε ο Τζουραμάνης και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά 1-0. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Αχαιοί, έγινε και το 2-0. Στο 23’ ο Κωνσταντινίδης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Σουλελές με σουτ βρήκε και πάλι δίχτυα. Στο 42’ ο Μιχελής από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος Αχαΐας προσπάθησε να ισορροπήσει για να φτάσει σε ένα γκολ, ωστόσο δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός. Και στο 65’ ο Κουσκουνάς με προσωπική ενέργεια έφτασε σε θέση βολής και έγραψε το 3-0, γνωρίζοντας την αποθέωση. Κάπου εκεί… τέλειωσε το ματς, με τον Πανελευσινιακό να διαχειρίζεται σωστά το ματς ως το φινάλε.

Πανελευσινιακός : Παλιγγίνης, Κωνσταντινίδης, Κοκκίνης, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής, Κουσκουνάς (90’ Τοπτίδης), Μακρίδης (67’ Ρούσεφ), Σουλελές (57’ Γιαννούλης)

Ατρόμητος Αχαϊας : Τζουραμάνης, Μαντάς (46’Λιβάνης), Τρίγκας Α., Ζέλιος, Νικολόπουλος, Βαβάτσικος, Θωνιάτης, Γκάτσης, Τρίγκος Ν. (46’ Ντομάι), Γραμματικόπουλος Ν. (70’ Σαμπανέι), Γραμματικόπουλος Γ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected