Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Το εντυπωσιακό σενάριο με Ρεάλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό!

090753Οι μεταγραφικές… αλυσίδες συνεχίζονται. Έτσι μετά την πώληση του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ, που έφερε τον Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, κάτι αντίστοιχο-με διαφορετικούς πρωταγωνιστές-αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με την As, η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία έναντι 60 εκατ. ευρώ. Μάλιστα κάνει λόγο για συνάντηση των προέδρων των δύο συλλόγων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και Φλορεντίνο Πέρεθ, την Παρασκευή, όπου και βρέθηκε η χρυσή τομή. Μάλιστα ο ίδιος ο Αργεντινός εξτρέμ της «βασίλισσας» φέρεται ικανοποιημένος από την εξέλιξη και το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο, δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Κι αυτό γιατί θα δαπανήσουν όλο το ποσό και… αρκετά χρήματα παραπάνω για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες. Η Marca αναφέρει σήμερα πως ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είναι πολύ κοντά στη Ρεάλ με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη. Αρχικά το αφεντικό της Μονακό, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, αξίωνε 115 εκατ. ευρώ (!) για τον 23χρονο άσο που έλαμψε στο Μουντιάλ, αλλά εν συνεχεία έριξε τις απαιτήσεις του στα 85 εκατ. ευρώ και το παζάρι συνεχίζεται με τις δύο πλευρές να μην απέχουν πολύ από τη συμφωνία και τον Ροντρίγκες να θέλει σαν τρελός να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected