Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-3 (photos)

_DSC8994Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε σήμερα ο ΑΣ Ειρηνούπολης στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 στον Άραχο επί της τοπικής Ποντιακής Νεολαίας.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στην Αλεξάνδρεια και μείωσε τον ένα βαθμό την απόσταση από την κορυφή, όπου εδρεύουν μετά την 5η αγωνιστική ΦΑΣ Νάουσα και ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σάκη Παγγούρα γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα και τρίτη συνολικά, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας τον δεύτερο βοηθό διαιτητή (διαβάστε εδώ)

_DSC9026

Το Δημοτικό Γήπεδο Αράχου γνώρισε για ακόμη ένα παιχνίδι μεγάλες στιγμές όσον αφορά την προσέλευση των φιλάθλων, που και πάλι περικύκλωσαν τον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν κοντά στις προσπάθειες των παικτών της Ποντιακής Νεολαίας. Μπορεί η νεοφώτιστη να γνώρισε την ήττα, ωστόσο πάλεψε επί ίσοις όροις απέναντι σε έναν αντίπαλο που και πάλι είχε τον Κώστα Έξαρχο σε εκτελεστική δεινότητα, ενώ είχε πολύ καλή μεσοεπιθετική λειτουργία.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με ένα πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Έξαρχου που “ξύρισε” το “Γ” της εστίας ωστόσο ευτύχισαν να προηγηθούν στο 17ο λεπτό, όταν ο Αργυρίου εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, η μπάλα κατευθύνθηκε στο πρώτο δοκάρι, ο υψηλόσωμος επιθετικός βρέθηκε στη πορεία της μπάλας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν και στο 33′ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ευγένη Κίτσα στη μεγάλη περιοχή, με τον ρέφερι κ. Γιοβανόπουλο να δείχνει “παίζετε” κάνοντας μάλιστα συστάσεις στον έμπειρο επιθετικό. Οι πρωταθλητές είχαν μια καλή στιγμή στο 37′ με τον Γασπαράτο ωστόσο το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Βρεττός.

_DSC9020 _DSC9012

Στο 42′ σημειώθηκε το δεύτερο τέρμα για τους “κυανόλευκους” και πάλι με τον Έξαρχο (8ο τέρμα στο πρωτάθλημα, πρώτος στη σχετική λίστα) ο οποίος δέχτηκε την πάσα από τον Κουκουράκη και με πλασέ από το ύψος της περιοχής “έγραψε” το 0-2.

Μεγάλο το πλεονέκτημα για τους φιλοξενούμενους με την έναρξη του δευτέρου μέρους, εντούτοις οι νεοφώτιστοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να ρισκάρουν. Στο 60ο λεπτό κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ευγένη Κίτσα (μετά από ωραία σέντρα του Αραμπατζή), εντούτοις το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ στον σκόρερ, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.

Στο 69′ η Ποντιακή Νεολαία έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τόζογλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το 0-3 από τον Γιώργο Γασπαράτο στο 74ο λεπτό, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Βρεττό στην αντεπίθεση, έβαλε ουσιαστικά τη σφραγίδα για τη σημερινή νίκη των περσινών πρωταθλητών και επανέφερε την ηρεμία μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και την ήττα στο πρωτάθλημα.

_DSC9014 _DSC8990

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Τόζογλου, Μαγγανάρης, Νουσιόπουλος (Καϊρακλίδης), Αραμπατζής, Κίτσας Ε., Κίτσας Λ., Τζέπης, Σκούρα, Πιπιλιάρης Κ. (Μουταφίδης), Κίτσας Κ (Κουλουμπριτσίδης)

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Συμεωνίδης Χ., Συμεωνίδης Γ. (73′ Πίτος), Αργυρίου, Τενεκετζής, Γιαουτζής, Παπαδόπουλος Ν. (24′ λ.τ. Χουϊλουλίδης), Κουκουράκης, Γασπαράτος, Καρυπίδης (63′ Τσιούπρος), Έξαρχος

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected