Κατηγορίες
Basket

Κακό ξεκίνημα για τον Άρη στο FIBA Europe Cup

Ο Άρης ξεκίνησε άσχημα την πορεία του στο FIBA Europe Cup, χάνοντας από… κάποια Κατάγια με 79-70 στο «Αλεξάνδρειο», με την εικόνα του να είναι ξανά τουλάχιστον προβληματική μετά την πρώτη περίοδο και την φινλανδική ομάδα να παίρνει δικαίως το «διπλό».

Πριν από 30 χρόνια ήταν ένα ευρωπαϊκό «μεγαθήριο», σήμερα (17/10) στέκεται κατώτερος των περιστάσεων απέναντι σε μια φινλανδική ομάδα, που… ζήτημα ήταν να τη γνωρίζουν οι περισσότεροι φίλοι του μπάσκετ, πριν αυτή βρεθεί στο διάβα του και τον κερδίσει κατά κράτος, με 79-70 στο «Αλεξάνδρειο». Αυτή είναι η ουσία της αναμέτρησης του Άρη με την Κατάγια, στον οποίο μάλιστα οι «κίτρινοι» είχαν ξεκινήσει ιδανικά, αλλά από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα… παραδόθηκαν στην φινλανδική ομάδα, που δικαίως πήρε την νίκη και ξεκίνησε με το δεξί στο FIBA Europe Cup.

Οι νικητές είχαν αρκετούς πρωταγωνιστές, με τέσσερις παίκτες τους να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων και πρώτο τον Βίνσεντ Σίμπσον, με 13 πόντους, επτά ασίστ και ένα εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο, όπου αποτελείωσε τον Άρη. Στην αντίπερα όχθη, μοναδικοί που πάλεψαν με συνέπεια ήταν ο Γκάρι Μπελ (18 π., 4 ρ.) και ο Μάικλ Κάιζερ (17 π., 6 ρ.).

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

Δεκάλεπτα: 29-16, 42-42, 53-58, 70-79

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected