B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Επιστροφή στη δράση στη Β Ερασιτεχνική με ενδιαφέροντα παιχνίδια (pregame 12ης αγωνιστικής)

Έπειτα από 21 ημέρες, το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής επιστρέφει στη δράση και μπαίνει στην τελική του ευθεία και στους δύο ομίλους.

Στον πρώτο, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα το ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Πλατάνου, όπου η ΑΕ Τρικάλων θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Διαβατού. Οι δεύτεροι της βαθμολογίας “πράσινοι” θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την είσοδο στα play off αλλά και να παραμείνουν στο…κατόπι της ΑΕ Σχοινά, ενώ οι “κυανόλευκοι” επιζητούν τους βαθμούς για να παραμείνουν στην τετράδα.

Την ίδια ώρα, η πρωτοπόρος του ομίλου θα μεταβεί στο Καμποχώρι για να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη ΑΕΚ, που δεν έχει γνωρίσει την ήττα από τις 10 Νοεμβρίου, διάστημα στο οποίο μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Σημαντικό παιχνίδι για την είσοδο στην τετράδα αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Καψόχωρας και τον Ολυμπιακό Λουτρού, ενώ σε Παλατίτσια και Κυψέλη διεξάγονται αναμετρήσεις με φόντο την παραμονή.

Στον 2ο όμιλο, ο πρωτοπόρος Άχθος Αρούρης υποδέχεται στη Μέση τον Εθνικό Ράχης, που και φέτος “χτυπά” με αξιώσεις την τετράδα, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας θα μεταβεί στην Παναγιωπούλα για να αντιμετωπίσει την ουραγό Δόξα Νάουσας.

Εντός έδρας αγωνίζεται ο ΑΟ Μαρίνας (με νέο προπονητή τον Χρήστο Μποζίνη), που υποδέχεται την Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας, ενώ στο Ζερβοχώρι ο ενισχυμένος στις μεταγραφές Άτλας αγωνίζεται με αντίπαλο τον Κεραυνό Επισκοπής.

Τέλος στον Άγιο Γεώργιο, ο Απόλλων θα ψάξει την 5η νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει καθώς αντίπαλος είναι ο ΠΑΣ Λευκαδίων, που θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην τετράδα.

Το pregame της Β Ερασιτεχνικής είναι μία προσφορά των Ελαστικών «ΚΑΤΡΟΤΖΑΝΑΚΗΣ«, Θεσσαλονίκης 200 στη Βέροια.

To πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής (15.00) :

1ος όμιλος

ΠΑΟ Παλατίτσια – Νέα Γενεά Νικομήδειας
ΑΕ Καψόχωρας – Ολυμπιακός Λουτρού
ΑΕΚ Καμποχωρίου – ΑΕ Σχοινά
ΑΕ Τρικάλων – Ατρόμητος Διαβατού
Δόξα Κυψέλης – Δόξα Λιανοβεργίου

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΟ Μαρίνας – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας
Άτλας Ζερβοχωρίου – Κεραυνός Επισκοπής
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Λευκάδια
Δόξα Νάουσας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας
Άχθος Αρούρης – Εθνικός Ράχης

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected