Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ήττα-σοκ πριν το El Classico για τη Ρεάλ! (vid)

Ήττα για την αναποτελεσματική Ρεάλ από τους… Μπλαουγκράνα της Λεβάντε, στο +2 η Μπαρτσελόνα, αποχώρησε τραυματίας ο Αζάρ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε περίπατο επικρατώντας 5-0 της Εϊμπάρ νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου και έφτασε τα 6151 γκολ στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της La Liga!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν το βράδυ στην έδρα της Λεβάντε, και ήθελε να πετύχει κι αυτή γκολ για να προσπεράσει ξανά τους Καταλανούς, όμως, δεν τα κατάφερε και έμεινε στα 6150 γκολ στη La Liga.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, δέχθηκε κι ένα απίθανο τέρμα από τον Μοράλες, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να μείνει έτσι δυο βαθμούς πίσω από τους «μπλαουγκράνα» στη βαθμολογία.

Οι δυο τεράστιες δυνάμεις του ισπανικού ποδοσφαίρου έχουν δώσει 25 αναμετρήσεις, με τη Μπαρτσελόνα να έχει 55 βαθμούς και τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει 53…

Συνθέσεις

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Αϊτόρ, Μιραμόν, Μπρούνο, Ποστίγο, Τόνιο, Μπάρντι, Καμπάνια, Βούκτσεβιτς, Μοράλες (81′ Μαρτίνεθ), Ρουτζέ (67′ Μελέρο), Μαγιοράλ (88′ Σέρχιο Λεόν).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (82′ Βαλβέρδε), Ίσκο (73′ Λούκας Βάθκεθ), Μπενζεμά, Αζάρ (67′ λ.τ. Βινίσιους Ζούνιορ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected