Κατηγορίες
Η ΕΠΣ Ημαθίας LIVE
Super League 1

Απόλλων Λιτοχώρου vs Άρης Κ20 – Το πρώτο ματς του Γιώργου Οικονόμου

Πολύ καλή εικόνα παρουσίασαν και οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη δημοτικό στάδιο “Πύρρος Δήμας” του Λιτοχώρου, χωρίς φυσικά το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει την εμφάνιση των ομάδων και ειδικά αυτή των ταλαντούχων παικτών του Άρη Κ-20.

Την Κυριακή 12/8 οι εκατοντάδες τυχεροί φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ανοικτό παιχνίδι, που χαρακτηριζόταν από ταχύτητα, τεχνική, γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και αρκετές φάσεις με ευκαιρίες μπροστά στις εστίες. Η γενική εικόνα της αναμέτρησης σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας στους φιλάθλους του Απόλλων και του Αρη οι οποίοι αυθόρμητα στο τέλος χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών.

Ο Ημαθιώτης Γιώργος Οικονόμου αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την μπλε φανέλα και έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής στην ομάδα του Απόλλωνα. Ήταν σταθερός, “φώναζε “συνεχώς στους συμπαίκτες του (χαρακτηριστικό του γνώρισμα) και αποτέλεσε το αντίβαρο της ομάδας στο χώρο του κέντρου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, όμως στο δεύτερο η υπεροχή των ποδοσφαιριστών του Άρη ήταν εμφανής.

Σαφώς ικανοποιημένοι έμειναν οι τεχνικοί του Απόλλων Δημήτριος Μυτιληναίος και Νικόλαος Μαρνέλας. Τα στοιχεία που θέλουν να περάσουν είναι πάθος και αγωνιστικότητα και οι παίκτες τους έδειξαν σωστή ψυχολογία και ένα καλώς εννοούμενο μεγάλο αγωνιστικό “εγώ”. Αυτό εξάλλου θέλουν και οι πολυπληθείς φίλαθλοι που γέμισαν το δημοτικό στάδιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected