Κατηγορίες

Διαφημιστείτε

Το sportsup.gr είναι μια ιστοσελίδα ειδησεογραφικής ενημέρωσης με κύριο συστατικό τον αθλητισμό. Αν έχεις κάποια επιχείρηση και θέλεις να διαφημίσεις τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας στο sportsupgr@hotmail.com.

Μπορούμε να προωθήσουμε την δουλειά σου μέσα από πολλούς τρόπους που θα χαρούμε να τους κουβεντιάσουμε μαζί σου (banners, text links, άρθρα για την εταιρία σου κλπ.).

Διαφημίσου μέσω banners σε διάφορα σημεία μέσα στην ιστοσελίδα
Διαφημίσου μέσω κειμένων που θα προωθούν τα προϊόντα της επιχείρησής σου
Διαφημίσου μέσω της ενεργής μας σελίδας στο Facebook και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.
Γιατί να διαφημιστείτε στο sportsup.gr;
Για πάρα πολλούς λόγους, ας αναφέρουμε μόνο μερικούς από αυτούς:

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ενδιαφέρονται και ψάχνουν πληροφορίες για τον χώρο που δραστηριοποιήστε.
Στο sportsup.gr ανανεώνουμε συνεχώς τη συλλογή άρθρων προσθέτοντας καινούργια. Έτσι οι επισκέπτες της σελίδας μας θα έχουν την ευκαιρία να δούνε την επιχείρηση σας ακόμη και αν δεν ψάχνουν για αυτή.
Στη διαχείριση της ιστοσελίδας συμμετέχουν εκτός των άλλων επαγγελματίες με εξειδίκευση στην προώθηση ιστοσελίδων και να είστε σίγουροι πως θα σας βοηθήσουν να έχει αποτελέσματα η διαφήμιση σας από τον πιο απλό τρόπο (banner, άρθρα) μέχρι και τη συμφωνία ολοκληρωμένου πακέτου προώθησης εκτός του sportsup.gr.
Η διαχειριστική ομάδα του sportsup.gr αποτελείται από αρθρογράφους που με μεράκι γράφουν τις ιδέες τους, από ειδικούς στην προώθηση ιστοσελίδων (SEO Experts) και στη φιλοξενία αυτών (webhosting).

error: Protected