Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Ξεκίνημα με όνειρα!

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Φίλιππος, με την ομάδα της Βέροιας να είναι αποφασισμένη για το καλύτερο. Το «παρών» έδωσαν σύσσωμοι οι παίκτες τόσο από το περσινό ρόστερ όσο και τα πολλά νέα αποκτήματα που εντάχθηκαν στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Φιλίππου που με αισιοδοξία και όρεξη ξεκίνησαν τη δουλειά με το προπονητικό δίδυμο Γκίμα – Μπλατσιώτη.

Παρόν στην πρώτη αυτή συνάντηση, ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ κος Γιώργος Τραπεζανλίδης, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στην ομάδα, υποσχόμενος πως θα είναι για μια ακόμη φορά δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Οι παίκτες αφού άκουσαν πρόεδρο και στην συνέχεια τον προπονητή έκαναν την πρώτη τους προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς ενώ τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα των προπονήσεων θα είναι πιο έντονο.

Η νέα σεζόν ξεκινά με πολλά όνειρα και πολλές φιλοδοξίες για τον μπασκετικό Φίλιππο με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία αλλά και να δώσει νέα ώθηση στο μπάσκετ της περιοχής.

*www.filipposbc.gr

error: Protected