Κατηγορίες
Football League

Football League – Το πρώτο…μπαμ

 

Ο Θρασύβουλος Φυλής είναι η πρώτη ομάδα που γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ότι δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της πρεμιέρας της Football League κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή (30/09).

Η ομάδα της Φυλής κάνει λόγο για «στυγνούς εκβιασμούς δικηγόρων και ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν πληρωθεί αδρά από την ομάδα».

Τονίζει δε πως ο Θρασύβουλος είναι ενήμερος και απόλυτα συνεπής απέναντι στο κράτος, καταβάλλοντας όλες τις εισφορές του.

Η ανακοίνωση των «πράσινων» έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει με λύπη ότι την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.45, που είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.

Μετά από 74 χρόνια ζωής παρουσίας στον χώρο του ποδοσφαίρου και από τις 9 Ιουλίου 2002, όπου ο Θρασύβουλος συστάθηκε ως ΠΑΕ στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και δίδαξε ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Το όνομά του έγινε γνωστό ανά τον πανελλήνιο τόσο για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικού χώρου αλλά προπάντων για την πολύτιμη συνεισφορά του στο ευ αγωνίζεσθαι.

Την χρονική συγκυρία λοιπόν που η χώρα μας σε κάθε της κοινωνική έκφανση βιώνει την οικονομική κρίση με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, την ώρα που περισσότεροι από 1.5 εκατ. συνανθρώπων μας βρίσκονται άνεργοι και ανήμποροί να ζήσουν καταφεύγοντας πολλοί εξ αυτών ακόμα και στην αυτοκτονία, κάποιοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και δικηγόροι, οι οποίοι έχουν πληρωθεί αδρά από την ομάδα μας καταφεύγουν σε στυγνό εκβιασμό. Χωρίς να αναλογιστούν το κοινωνικό φαινόμενο που βιώνουμε επιδεικνύουν χαρακτηριστικά στυγνής οικονομικής αφαίμαξης.

Και όλα αυτά ενώ η ΠΑΕ Θρασύβουλος είναι ενήμερη και απόλυτα συνεπής απέναντι στο κράτος καταβάλλοντας τις εισφορές της.

Ο Θρασύβουλος σεβόμενος την ιστορία του, και τα πλαίσια της υποδειγματικής κατά κοινή ομολογία παρουσίας του στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαιρικού χάρτη, δεν υποκύπτει σε αυτό τον εκβιασμό».

 

 

 

 

error: Protected