Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Παναιτωλικός – Αιγινιακός (2-1) Στο δεύτερο ο Ζούρκος (φωτ)

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Αιγινιακός, κόντρα στον Παναιτωλικό στα Τρία Πέντε Πηγάδια,  όπου ηττήθηκε με  2-1.

Η ομάδα της Πιερίας έδειξε θετικά δείγματα, με μια πολύ καλή παρουσία κόντρα στο σύνολο του Μάκη Χάβου, ενώ αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Χατζάρας είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα,  χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες από ένα 45λέπτο.

Τα δύο γκολ για τον Παναιτωλικό πέτυχε ο Κουτσοσπύρος, το πρώτο στο 80’ μετά από σέντρα του Γκόλια και το δεύτερο με κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα. Ο Λιόλιος μείωσε στο 87’ σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν:  Τακίδης, Γκάλο, Κούσας, Καλί, Μελισσάς, Γοδόϊ, Καλογέρης, Μπελόν, Πόϊ, Καμαρά, Μπόγιοβιτς. Επίσης έπαιξαν οι: Τηλεμάχου, Μουμίν, Σμίλτος, Δάρλας, Κουτσοσπύρος, Τζούνιορ, Πασσάς, Γκόλιας, Ιωάννου, Μίγας, Σφακιανάκης.

Για τον Αιγινιακό αγωνίστηκαν: Τόλιος, Αχαλινόπουλος Λ., Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Καρακατσάνης, Πέντα, Ντε Πάολα, Σαχινίδης. Επίσης έπαιξαν οι: Μπαϊμάκης, Πετκάκης, Γιαντσέλης, Λιόλιος, Δερμίσης, Ζούρκος, Σαββίδης, Μιτρόφ, Δεμιρτζόγλου, Αχαλινόπουλος Κ.,  Γκατζολάρι, Μωυσιάδης.

Διαιτητής της συνάντησης ο Γιώργος Βρέσκας, με βοηθούς τους Μιχάλη Κελεσίδη, Γρηγόρη Γαυρά και τέταρτο τον Χρήστο Παυλίδη, όλοι του Συνδέσμου Ημαθίας

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected