Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Γ Εθνική / Τοπικά

Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής σεζόν 2017/2018

1η αγωνιστική
ΑΕΠ Καραγιαννίων – Αστέρας Παραποτάμου
Πανλευκάδιος – Σκουφάς Κομποτίου
Καστοριά – Ερμής Αμυνταίου
Μακεδονικός Φούφα – Νέος Αμφίλοχος
Δόξα Κρανούλας – Τηλυκράτης
ΑΕ Λευκίμμης – Θεσπρωτός
Ρεπό: Εθνικός Φιλιππιάδας

2η αγωνιστική
Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕΠ Καραγιαννίων
Αστέρας Παραποτάμου – Πανλευκάδιος
Σκουφάς Κομποτίου – Μακεδονικός Φούφα
Ερμής Αμυνταίου – Δόξα Κρανούλας
Νέος Αμφίλοχος – ΑΕ Λευκίμμης
Τηλυκράτης – Θεσπρωτός
Ρεπό: Καστοριά

3η αγωνιστική
ΑΕΠ Καραγιαννίων – Πανλευκάδιος
Καστοριά – Εθνικός Φιλιππιάδας
Μακεδονικός Φούφα – Αστέρας Παραποτάμου
ΑΕ Λευκίμμης – Σκουφάς Κομποτίου
Θεσπρωτός – Ερμής Αμυνταίου
Τηλυκράτης – Νέος Αμφίλοχος
Ρεπό: Δόξα Κρανούλας

4η αγωνιστική
Καστοριά – ΑΕΠ Καραγιαννίων
Πανλευκάδιος – Μακεδονικός Φούφα
Εθνικός Φιλιππιάδας – Δόξα Κρανούλας
Αστέρας Παραποτάμου – ΑΕ Λευκίμμης
Σκουφάς Κομποτίου – Τηλυκράτης
Ερμής Αμυνταίου – Νέος Αμφίλοχος
Ρεπό: Θεσπρωτός

5η αγωνιστική
ΑΕΠ Καραγιαννίων – Μακεδονικός Φούφα
Δόξα Κρανούλας – Καστοριά
ΑΕ Λευκίμμης – Πανλευκάδιος
Θεσπρωτός – Εθνικός Φιλιππιάδας
Τηλυκράτης – Αστέρας Παραποτάμου
Ερμής Αμυνταίου – Σκουφάς Κομποτίου
Ρεπό: Νέος Αμφίλοχος

6η αγωνιστική
Δόξα Κρανούλας – ΑΕΠ Καραγιαννίων
Μακεδονικός Φούφα – ΑΕ Λευκίμμης
Καστοριά – Θεσπρωτός
Πανλευκάδιος – Τηλυκράτης
Εθνικός Φιλιππιάδας – Νέος Αμφίλοχος
Αστέρας Παραποτάμου – Ερμής Αμυνταίου
Ρεπό: Σκουφάς Κομποτίου

7η αγωνιστική
ΑΕΠ Καραγιαννίων – ΑΕ Λευκίμμης
Θεσπρωτός – Δόξα Κρανούλας
Τηλυκράτης – Μακεδονικός Φούφα
Νέος Αμφίλοχος – Καστοριά
Ερμής Αμυνταίου – Πανλευκάδιος
Σκουφάς Κομποτίου – Εθνικός Φιλιππιάδας
Ρεπό: Αστέρας Παραποτάμου

8η αγωνιστική
Θεσπρωτός – ΑΕΠ Καραγιαννίων
ΑΕ Λευκίμμης – Τηλυκράτης
Δόξα Κρανούλας – Νέος Αμφίλοχος
Μακεδονικός Φούφα – Ερμής Αμυνταίου
Καστοριά – Σκουφάς Κομποτίου
Εθνικός Φιλιππιάδας – Αστέρας Παραποτάμου
Ρεπό: Πανλευκάδιος

9η αγωνιστική
ΑΕΠ Καραγιαννίων – Τηλυκράτης
Νέος Αμφίλοχος – Θεσπρωτός
Ερμής Αμυνταίου – ΑΕ Λευκίμμης
Σκουφάς Κομποτίου – Δόξα Κρανούλας
Αστέρας Παραποτάμου – Καστοριά
Πανλευκάδιος – Εθνικός Φιλιππιάδας
Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

10η αγωνιστική
Νέος Αμφίλοχος – ΑΕΠ Καραγιαννίων
Τηλυκράτης – Ερμής Αμυνταίου
Θεσπρωτός – Σκουφάς Κομποτίου
Δόξα Κρανούλας – Αστέρας Παραποτάμου
Μακεδονικός Φούφα – Εθνικός Φιλιππιάδας
Καστοριά – Πανλευκάδιος
Ρεπό: ΑΕ Λευκίμμης

11η αγωνιστική
ΑΕΠ Καραγιαννίων – Ερμής Αμυνταίου
Σκουφάς Κομποτίου – Νέος Αμφίλοχος
Αστέρας Παραποτάμου – Θεσπρωτός
Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕ Λευκίμμης
Πανλευκάδιος – Δόξα Κρανούλας
Μακεδονικός Φούφα – Καστοριά
Ρεπό: Τηλυκράτης

12η αγωνιστική
Σκουφάς Κομποτίου – ΑΕΠ Καραγιαννίων
Νέος Αμφίλοχος – Αστέρας Παραποτάμου
Τηλυκράτης – Εθνικός Φιλιππιάδας
Θεσπρωτός – Πανλευκάδιος
ΑΕ Λευκίμμης – Καστοριά
Δόξα Κρανούλας – Μακεδονικός Φούφα
Ρεπό: Ερμής Αμυνταίου

13η αγωνιστική
Αστέρας Παραποτάμου – Σκουφάς Κομποτίου
Εθνικός Φιλιππιάδας – Ερμής Αμυνταίου
Πανλευκάδιος – Νέος Αμφίλοχος
Καστοριά – Τηλυκράτης
Μακεδονικός Φούφα – Θεσπρωτός
ΑΕ Λευκίμμης – Δόξα Κρανούλας
Ρεπό: ΑΕΠ Καραγιαννίων