Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεν θα είναι στην αποστολή του Φιλίππου Βέροιας οι Νικολαΐδης και Καραγκιζόπουλος

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας, με την οποία κάνει γνωστή τη μη παρουσία των Νικολαΐδη και Καραγκιζόπουλου στην αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως ο «δικέφαλος» ζήτησε τη μη συμμετοχή των δύο δανεικών παικτών, στα πλαίσια συμφωνίας, με την ομάδα της Ημαθίας να αντιδρά και να θυμίζει στο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης πως αμφότεροι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης ανακοινώνει ότι στο αυριανό αγώνα του Φιλίππου με το σωματείο του ΠΑΟΚ, οι κύριοι Νικολαΐδης και Καραγκιζόπουλος δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας.

Η μη συμμετοχή τους κρίθηκε σκόπιμη, μετά και από την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, έχοντας ως γνώμονα την προσωπική και ηθική τους προστασία. Η διοίκηση λαμβάνοντας υπόψη το αρνητικό κλίμα που δημιούργησε η αντίπαλη ομάδα και για να εγγυηθεί το αγωνιστικό μέλλον τους, αποφάσισε τη μη συμμετοχή τους.

Επιπλέον στηρίζει τις απόψεις του προπονητή κου Γραμματικόπουλο Ηλία, ο οποίος ήταν ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας χειροσφαίρισης του ΠΑΟΚ την χρόνια 2000-2001, μαζί με του Βεροιώτες : Αποστολίδη Τόλη, Μπιζετα Γιάννη, Αϊδινίδη Νίκο και Κότσυφα Γεώργιο.

Τέλος απαντώντας στον Κο.Πετριδη, ο οποίος μας κούνησε το δάχτυλο, του απόστέλλουμε το βίντεο του αγώνα του 1ου γύρου μέσα στην Βέροια, όπου αγωνίζονται οι εν λόγω παίκτες καθώς επίσης και φωτογραφίες από την κερκίδα του Φιλίππειου Γυμναστηρίου Βέροιας με τους Βεροιώτες φιλάθλους από τους αγώνες του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ τόσο στον τελικό κυπέλλου όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ευχόμαστε να έχουμε αντίστοιχη φιλοξενία αύριο στην Θεσσαλονικη.»