Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

sportsup.gr : Μαζί και τη νέα σεζόν τα Χρώματα «Χατζηπαυλίδης», με έναν εντυπωσιακό κατάλογο αγορών!

Για μια ακόμη χρονιά, η πέμπτη κατά σειρά, τα Χρώματα «Χατζηπαυλίδης» θα παραμείνουν στο group των υποστηρικτών του sportsup.gr

Ένας πραγματικά εντυπωσιακός χώρος στον οποίο μπορείτε να βρείτε τα πάντα όσον αφορά την Άρδευση, την Ύδρευση αλλά και παντός είδους χρώματα και εργαλεία, σε ένα κατάστημα πολλών τετραγωνικών και σε πολύ προσβάσιμη περιοχή.

Η εταιρία «Χατζηπαυλίδης» βρίσκεται στην είσοδο του Κοπανού, στον κόμβο των φαναριών (στροφή για Μονόσπιτα) και παρέχει μια τεράστια ποικιλία για τον εργάτη, τον αγρότη ή τον επαγγελματία!

Οι συνεργάτες του sportsup.gr ευχαριστούν θερμά τον υπεύθυνο της επιχείρησης, Δημήτρη Χατζηπαυλίδη, του ευχόμαστε υγεία στον ίδιο και στην οικογένεια του και καλές δουλειές!

*Καλέστε στο 6937 202403 ή στο 23320 41721 για οποιαδήποτε πληροφορία, υπάρχει και δυνατότητα αποστολής σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα. Παράλληλα μπορείτε ΕΔΩ να μελετήσετε τον εντυπωσιακό ομολογουμένως νέο κατάλογο αγορών της επιχείρησης, για να έχετε έναν αναλυτικό «μπούσουλα» για όσα διαθέτουν στον πελάτη τα Χρώματα «Χατζηπαυλίδης»