Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Κωστίκο η ΑΕΠ Κοζάνης

Συνεχίζει με την ενίσχυση της η ΑΕΠ Κοζάνης, που βρίσκεται σε αναμονή για το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Η ομάδα της Κοζάνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου (20/10/1997) μέσου, Γιώργου Κωστίκου με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη (γιος του παλαίμαχου παίκτη του ΠΑΟΚ, Γιώργου) που αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου (δύο συμμετοχές στη Football League) και παλαιότερα έπαιξε σε Τρίκαλα, Πλατανιά, Πιερικό, Πύδνα Κίτρους, Πανθρακικό, Αιγινιακό και Ηρακλή U20.

Η ανακοίνωση :

«Παίκτης της ομάδας μας και ο Γιώργος Κωστίκος.

Μια μεταγραφή που αυξάνει την ποιότητα της ΑΕΠ Κοζάνης ποδοσφαιρικά αλλά και…ανθρώπινα.

Ο Κωστίκος, γεννημένος τον Οκτώβριο του 1997, αγωνίζεται στα χαφ και διακρίνεται κυρίως για τη γρήγορη σκέψη, την άψογη τεχνική και την καλή εκτέλεση των στατικών φάσεων.

Παρά το μεγάλο του ταλέντο, η μέχρι τώρα πορεία του δεν ήταν η ανάλογη, ίσως λόγω όχι καλών επιλογών. Η ΑΕΠ Κοζάνης θα αποτελέσει για το νεαρό – γιο του άλλοτε μεγάλου άσου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Κωστίκου – εφαλτήριο για την καριέρα του.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ναντβόρνικ είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την προσθήκη αυτή και περιμένει βοήθειες και στα αποδυτήρια, κυρίως όσον αφορά τους νεαρούς μας παίκτες.

Η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, καλωσορίζει το Γιώργο στην ομάδα μας και περιμένει να γιορτάσει μαζί του πολλές επιτυχίες.»

error: Protected