Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θλίψη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας, σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Θλίψη κυριαρχεί στο σωματείο του Αστέρα, ύστερα από την είδηση του τροχαίου ατυχήματος, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου λίγο πριν τις 7.00 το πρωί, επί της οδού Νικ. Πλαστήρα, λίγο πιο πάνω από τη στροφή των Διγελιωτίκων, η μοτοσικλέτα του άτυχου άνδρα παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 57χρονος Β.Α. που τραυματίστηκε. Και τα δύο οχήματα εξαιτίας του δυστυχήματος, μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα, ενώ το αυτοκίνητο κατέληξε σε αυλή παρακείμενης οικίας αφού προσέκρουσε σε άλλα τέσσερα σταθμευμένα οχήματα…

Όπως αναφέρει το sportfmpatras, ο άτυχος Μιχάλης εκτός από κάτοικος Τέμενης ήταν και ποδοσφαιριστής στον τοπικό Αστέρα, γνωστός και αγαπητός από συμπαίκτες και το ΔΣ της ομάδας, που έστειλε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Παράλληλα παρόμοιες ανακοινώσεις είχαμε και από συμπαίκτες του, όπως από τον Νίκο Μαραγκό, που έστειλε φωτογραφία της ομάδας στην οποία απεικονίζονται οι δυο συμπαίκτες:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Τέμενης με μεγάλη θλίψη, απευθύνει ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένεια του Μιχάλη Δημητρακόπουλου που τόσο άδικα ( σε τροχαίο δυστύχημα ), έφυγε σήμερα από κοντά μας ! Ο Μιχάλης έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Αστέρα για πολλά χρόνια με ήθος και αξιοπρέπεια! Καλό Ταξίδι Μιχάλη !!!»

Παράλληλα από την ομάδα της Τέμενης είχαμε συλλυπητήρια και για τον θάνατο του πατέρα του Τάκη Ανδριόπουλου, προέδρου του Νομικού Προσώπου Δ.Δ. Αιγιάλειας:« Επίσης, ευχόμαστε Θερμά Συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κο Τάκη Ανδριόπουλο για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα και Καλή Δύναμη!»

*φωτ. protionline.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected