Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΟ : Οι ποινές στις ομάδες της Γ Εθνικής και το πρόστιμο στον Θοδωρή Καρυπίδη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στον Θεόδωρο Καρυπίδη, αξιωματούχο της ΠΑΕ Άρης, χρηματική ποινή ύψους 16.000 ευρώ. Κηρύσσει απαράδεκτη την κλήτευση αναφορικά με την ΠΑΕ Άρης.
(δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης στις 21.03.2023)

Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Πανθρακικός» και «Εθνικός ΟΦΠΦ», που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 14.09.2023 για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα του σωματείου «Πανθρακικός».
Θεωρεί ότι το σωματείο «Πανθρακικός» ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από το σωματείο «Εθνικός ΟΦΠΦ».
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Πανθρακικός»: α) συνολική χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές, γ) ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει.
Επιβάλλει, σε βάρος του Βασιλείου Κοτσαμπάση (τραυματιοφορέα του σωματείου «Πανθρακικός») χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, για την οποία ευθύνεται αντικειμενικώς το σωματείο, εις ολόκληρον με αυτόν, και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για χρονικό διάστημα 2 μηνών.
Απειλεί, σε βάρος του σωματείου «Πανθρακικός», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 2 μήνες που επιβλήθηκε στον Βασίλειο Κοτσαμπάση.
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Εθνικός ΟΦΠΦ» συνολική χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ.

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «Αφάντου Α.Ε.Ρ.» χρηματική ποινή ύψους 334 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Χρήστου Χριστοφή, πρόεδρο του σωματίου «Αφάντου Α.Ε.Ρ.», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και, β) χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, του σωματείου ευθυνόμενου, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με τον Χρήστο Χριστοφή.
(αγώνας της 17.09.2023, Αφάντου ΑΕΡ-Παναργειακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής)

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «Ηλυσιακός» συνολική χρηματική ποινή ύψους 418 ευρώ.
(αγώνας της 17.09.2023, Ηλυσιακός-Άγιος Νικόλαος Κρήτης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής)

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «ΑΟ Νέας Αρτάκης» συνολική χρηματική ποινή ύψους 100 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «ΑΠΟ Περαμαϊκός» συνολική χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του, όταν είναι γηπεδούχος, για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.
(αγώνας της 24.05.2023, ΑΟ Νέας Αρτάκης-ΑΠΟ Περαμαϊκός, για το πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected