Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-1

1250850

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι κυπελλούχοι είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας ωστόσο ήταν αναποτελεσματικοί στην επίθεση, που ενισχύθηκε σημαντικά τις τελευταίες μέρες με τη μεταγραφή – επιστροφή του Γιώργου Κίτσα από τον Εορδαϊκό. Στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια και μία ακόμη κλασική ευκαιρία για γκολ, ωστόσο το 0-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, οι “κυανόλευκοι” ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους με τον ΠΑΟΚ να χάνει τη συνοχή του στο διάστημα αυτό. Ο Ατρόμητος κατόρθωσε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ στο 57ο λεπτό χάρη σε τέρμα του νεοαποκτηθέντα από την Κ17 της Βέροιας Νίκου Μίλη, ο οποίος ήταν και αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Το τέρμα αυτό όμως φάνηκε να…ταρακουνά τους φιλοξενούμενους, που πήραν τα ηνία του αγώνα και μάλιστα ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσια 10 λεπτά μετά το γκολ του Ατρόμητου, με σκόρερ τον επίσης νεοαποκτηθέντα Παναγιώτη Καραμήτσο.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, το παιχνίδι είχε μια πιο ισορροπημένη εικόνα, με εκατέρωθεν μεν προϋποθέσεις χωρίς όμως την πολύ μεγάλη ευκαιρία που αναδείκνυε νικητή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Δαλήγγαρος, Νικολαΐδης Μ., Μουρατίδης, Λιλιόπουλος, Κωστογλίδης, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Τσιολάκης (67′ Παγγούρας), Μπουρδάνος (88′ Καραβασίλης), Μίλης (82′ Σαμψωνίδης).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Κίτσας Λ., Βασιλείου, Κίτσας Σ., Χαρισούδης, Καρατάσιος, Μπεκτάς (55′ Κίτσας Π.), Ζωγράφος, Ταραπόσος (90+3′ Στεργιόπουλος), Λαδάς (66′ Καραμήτσος), Κίτσας Γ.

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected