Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-2

DSCN0206Μία ακόμη νίκη, η τρίτη φετινή για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, έχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όταν και πέτυχε τα δύο τέρματα της, επιβλήθηκε της μαχητικής ΑΕ Χαρίεσσας και συνεχίζει το σερί που την φέρνει στα υψηλά “σκαλοπάτια” της κατάταξης.

Μπροστά σε ελάχιστους θεατούς και σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς νεροποντής των προηγούμενων ημερών, οι “πράσινοι” πέτυχαν το πιο γρήγορο γκολ της 4ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό, ο Αναστάσης εκτέλεση το κόρνερ από αριστερά, ο Σαμαράς πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και νίκησε τον νεαρό τερματοφύλακα Ζυγώνη (αντικατέστησε τον Μιχάλη Οβεζίκογλου που δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του) ανοίγοντας νωρίς νωρίς το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το ίδιο επιθετικά και απώλεσαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπενίσκο και Λίτσι, με τον δεύτερο μάλιστα να σημαδεύει το δοκάρι της ΑΕΧ στο 39′.

Λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, η ΑΕΑ πήρε σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια και όπως αποδείχτηκε τελικά, ήταν το πιο καθοριστικό τέρμα της αναμέτρησης. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Μίμης Μπενίσκος, ο οποίος με τη βοήθεια και της τύχης (η μπάλα κόντραρε και ξεγέλασε τον Ζυγώνη) “έγραψε” το 0-2 και ταυτόχρονα πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές και τους φιλοξενούμενους να δίνουν μέτρα στους αντιπάλους. Οι όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων έπεσαν πάνω στην καλά στημένη αμυντική γραμμή των “πρασίνων” και με τον χρόνο να κυλά χωρίς κάποιο τέρμα, το 0-2 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Παυλίδη.

Βοηθοί του κ. Παυλίδη στο σημερινό παιχνίδι οι κ.κ. Γαβράς και Νατσιούρας.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ζυγώνης, Σταμάτης Θ. (75′ Τηλκερίδης), Παμπουχίδης, Αβετίδης, Σταμάτης Α., Χατζηγεωργίου (90′ Χρυσαφίδης), Φωτιάδης (57′ Γκότσης), Κοτσογιαννίδης, Τσάλμας, Φωτιάδης, Τοπαλίδης.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούκλας Π., Νικολόπουλος, Μόσχος (73′ Τσιρίδης), Κούκλας Α., Λίτσι (55′ Πέτκος), Αναστάσης (76′ Μπαντής), Σαμαράς, Μπενίσκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected