Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-4 (photos)

Επιβλητικός ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στο Μακροχώρι, επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και διατήρησε τη διαφορά του ενός βαθμού από τη δεύτερη ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Γιώργο Ντάμτσιου προηγήθηκε πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά στο παιχνίδι, τέρμα με το οποίο άλλαξε νωρίς τις ισορροπίες και κατάφερε να ελέγξει πλήρως τον ρυθμό, κόντρα σε μια ομάδα που φημίζεται για την ταχύτητα της αλλά και την ποιότητα των νεαρών ως επί τω πλείστον ποδοσφαιριστών.

Το τρίτο γκολ του Δημήτρη Πετκάκη στο πρωτάθλημα ήταν αυτό που “έλυσε” γρήγορα τα πόδια των “πρασίνων”. Στο 8ο λεπτό, ο Κουντουράς εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ από την αριστερή πλευρά, ο έμπειρος αμυντικός πήδηξε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Όπως ήταν φυσιολογικό, το Μακροχώρι αναγκάστηκε να ρισκάρει στη συνέχεια, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βρουν χώρους και να καταφέρουν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα στο πρώτο μέρος.

“Δράστης” ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Γιώργος Κίτσας ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 0-2 στο 20′ (προηγήθηκε πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας για τους “πράσινους και τελική πάσα του Κουντουρά) ενώ πέντε λεπτά αργότερα, μετά από πάσα του Ποτουρίδη, με ωραία ατομική προσπάθεια, σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Στο 41′ η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου από τον Ιωακειμίδη, ο οποίος όμως πήρε το…αίμα του πίσω, καθώς απέκρουσε την εκτέλεση του πρώην συμπαίκτη του Τάσου Τσακαλίδη, που στην επαναφορά προσπάθησε να σκοράρει αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια τυπική διαδικασία, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους δύο προπονητές να πραγματοποιήσουν αλλαγές. Για το Μακροχώρι, αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος (πέρσι στον ΑΣ Ειρηνούπολης) ενώ ο Γιώργος Ντάμτσιος έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο τους Ταταρίδη, Ραπτόπουλο και Κουντουρά, που είχαν πολύ καλή απόδοση στο σημερινό παιχνίδι.

Το τελικό 0-4 σημείωσε στο 67′ ο Γιώργος Κίτσας, ο οποίος με προβολή νίκη σε από κοντά τον Τσιμπρή, μετά από παράλληλη σέντρα του Πατατούκα. Το τέρμα αυτό ήταν το 36ο στο φετινό πρωτάθλημα για τον επιθετικό των “πρασίνων”.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Γιάντση.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Φιλιππίδης, Πέγιος, Ηλιάδης, Νικόπουλος, Γκιουλέκας (46′ Βύζας), Τσακαλίδης Γ., Φωτόπουλος (46′ Παπαδόπουλος), Παπακωνσταντίνου Γ., Τσακαλίδης Τ., Παπακωνσταντίνου Δ. (74′ Μούτσα)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Πετκάκης, Τασίδης, Συμπεθέρης, Κουκουράκης, Ταταρίδης (46′ Πατατούκας), Κιρκιλιανίδης, Ποτουρίδης, Ραπτόπουλος (68′ Νασούφι), Κίτσας, Κουντουράς (65′ Μηνούδης)

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected