Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Κεραυνός Επισκοπής 1-2

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας, όπου ο Κεραυνός πήρε το 6ο συνεχόμενο τρίποντο με γκολ του Συμεωνίδη στο 90ο λεπτό!

Η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα βρέθηκε να χάνει με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ωστόσο στο τέλος…χαμογέλασε και συνέχισε το νικηφόρο της σερί, αγκαλιάζοντας ουσιαστικά την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από 4 αγωνιστικές, έχοντας όμως για μια ακόμη φορά πολύ καλή παρουσία, επιβεβαιώνοντας όσους θεωρούν τη φετινή ΑΕΧ από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της κατηγορίας.

Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, που εκμεταλλεύτηκαν τις ιδανικές καιρικές συνθήκες, το πρώτο ημίχρονο μάλλον θα ήθελαν να το ξεχάσουν! Κι αυτό γιατί, ελάχιστες ήταν οι αξιόλογες φάσεις στις δύο εστίες όπως το τετ-α-τετ του Παραστατίδη από πλάγια θέση, που απέκρουσε ο Ηλιάδης αλλά και το σουτ του Ουέλινγκτον, που απομάκρυνε με προβολή αντίπαλος αμυντικός.

Στο δεύτερο μέρος όμως και στα πρώτα 25 περίπου λεπτά, η ΑΕΧ μπήκε με στόχο να αλλάξει τις ισορροπίες και τα κατάφερε.

Στο 46′ οι “κιτρινόμαυροι” ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Θεόκλητος Ιωαννίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μανδάλης βρήκε περισσότερο αέρα και λιγότερο τη μπάλα και στο γκελ που ακολούθησε φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του, το οποίο ο ρέφερι κ. Βρέσκας θεώρησε ακούσιο και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η πίεση όμως των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 48′ όταν ο Γραμματικός άλλαξε ωραία τη μπάλα εκτός της μεγάλης περιοχής με τον Δημητρούση και ο νεαρός μέσος πέτυχε ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα, παρά την υπερέκταση των χεριών του Σταματέλου, που λίγο έλειψε να κάνει την απόκρουση της ημέρας.

Στο 54′ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, το φάουλ όμως του Τουμαρά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σταματέλος ενώ στο 66′ ο Δάτσης είχε ένα καλό σουτ από πλάγια θέση, το οποίο απέκρουσε επίσης ο έμπειρος πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, οι “κοκκινόμαυροι” ανέβασαν στροφές και πήραν τα ηνία του αγώνα, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν στο τέλος μια σπουδαία ανατροπή.

Η….προειδοποίηση ήταν στο 73′, το σουτ όμως του Παραστατίδη απέκρουσε ο Ηλιάδης, ωστόσο στο 79′ ο πορτιέρο της ΑΕΧ δεν κατάφερε να αποσοβήσει το κοντινό πλασέ του Γιαουτζή, ο οποίος υποδέχτηκε εξαιρετικά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Ουέλινγκτον.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγούνταν στο ισόπαλο αποτέλεσμα, στο 90′ ο Βοτάρης έκανε τη σέντρα με το “ανάποδο” πόδι του από δεξιά και ο Συμεωνίδης από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Ηλιάδη, ο οποίος ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Ιωαννίδης Ζ., Δελητζάκης, Κρουσταλλάς, Ιωαννίδης Θ., Δάτσης (71′ Κωστογλούδης), Δημητρούσης, Φωτιάδης, Τουμαράς, Γραμματικός (85′ Χρυσαφίδης), Στογιάννης

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Καρυπίδης (46′ Μανδάλης), Χαραλαμπίδης, Αθανασιάδης, Βοτάρης, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος, Γιαουτζής, Συμεωνίδης, Μπουρνάζης (54′ Πασχάλης), Παραστατίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected