Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0

Ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο παρακολούθησαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκαδίων.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο, αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες που καταγράφηκαν μπροστά στις δύο εστίες να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η πιο αξιόλογη του πρώτου μέρους ήταν μόλις στο 1ο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Καραντουλαμάς τράνταξε το δοκάρι του Μπουμπουλέντρα, ο οποίος αρχικά βρήκε τη μπάλα ενώ το απευθείας φάουλ του Καραμεταξά στο 10ο λεπτό, βρήκε σε ετοιμότητα τον Ευαγγελόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα δεν σημείωσε ουσιαστικές αυξομειώσεις και το 0-0 φάνηκε να είναι η…μοίρα των δύο ομάδων. Στο διάστημα αυτό, αμφότερες είχαν από μία καλή στιγμή, αρχικά ο Αχιλλέας στο 65′ με το διαγώνιο σουτ του Τασιώνα που κατέληξε λίγα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ευαγγελόπουλου και λίγα λεπτά μετά, ένα επικίνδυνο σουτ του Σπύρου Κίτσα, που απέκρουσαν σε κόρνερ οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Νησελίτη

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Δημητρίου, Γκέτσος, Στογιάννος Γ., Γιάτσος, Καραμεταξάς, Στογιάννος Ρ., Σακελλάρης (75′ Καϊσίδης), Τσάλμας (88′ Σαμαράς Δ.), Τασιώνας, Γιαμαλίδης (90′ Ψαθάς)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς, Κούκλας, Κούκλης, Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Θ., Καραντουλαμάς, Καρατάσιος, Κίτσας Σ. (86′ Ζωγράφος), Σούγκαρης (59′ Κίτσας Λ.Π.), Ασλάνογλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected