Κατηγορίες

Αυτά που ειπώθηκαν, αυτά που δεν λέχθηκαν, η απίστευτη ατάκα του προέδρου για το…κεμπάπ και τα φωτοστιγμιότυπα της κλήρωσης της ΕΠΣ Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, σε έναν πραγματικά ειδυλλιακό χώρο στο Εστιατόριο “Βαγονάκι” στη Νάουσα, η Γενική Συνέλευση αλλά και η κλήρωση των πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Με φόντο την εξαιρετική θέα της πανέμορφης Νάουσας αλλά και του κάμπου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, Βασίλης Φωτάδης, τα μέλη του ΔΣ, οι παράγοντες των ομάδων αλλά και προπονητές έδωσαν το παρόν στην ετήσια ΓΣ της Ένωσης, την πρώτη της νέας διοίκησης.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου κ. Φωτιάδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση για να “μπει σε μια τάξη μετά από την κακοδιαχείριση” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μίλησε για την ανάγκη συναίνεσης των ομάδων για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ενώ δεσμεύτηκε πως και μετά την διαβεβαίωση του προέδρου της ΕΠΟ, θα υπάρξει σύντομα η οικονομική βοήθεια προς τις ομάδες.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Μαστοροδήμου, ο οποίος μίλησε για την προσπάθεια ανάδειξης νέων διαιτητών, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες (δεν αναφέρθηκε κάποια αποχώρηση διαιτητή πέραν της γνωστής του κ. Γιοβανόπουλου) ενώ τόνισε πως την περσινή σεζόν 18 νέοι ρέφερι εντάχθηκαν στη δύναμη της ΕΠΣ.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Κοσκιερίδης, ο οποίος διαβεβαίωσε πως θα υπάρξουν αλλαγές στη λειτουργία των Μεικτών Ομάδων, ενώ αποκάλυψε πως η αμοιβή των ιατρών τη φετινή σεζόν θα καλυφθούν 50-50 με τις ομάδες που αγωνίζονται εντός έδρας και οι οποίες είναι υπεύθυνες για τον ορισμό τους.

Μόνο οι κ.κ. Ματσούκας και Παπαδόπουλος ζήτησαν τον λόγο

Και ενώ θα περίμενε κανείς ζητήματα όπως τα play off και play out, για το παίκτη που θα αγωνίζεται υποχρεωτικά βασικός κάτω των 20, για το πρωτάθλημα Νέων που έχει εξαγγελθεί και σε ποιο σημείο βρίσκεται, για το Παιδικό πρωτάθλημα και το ποιες ηλικίες θα περιλαμβάνει αλλά το εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο της αποχώρησης 7 ομάδων (ΑΕ Αλεξάνδρειας, ΜΑΣ Βεργίνας, Μακεδονικός Πλατάνου, Φίλιππος Μέσης, Ακαδημία Βέροιας, Ακαδημία Μακροχωρίου και Αστέρας Αλεξάνδρειας, που δήλωσε στη Β) από τις δύο κατηγορίες (στοιχεία δηλαδή νεοφερμένα στα Ημαθιώτικα δρώμενα), μόλις δύο από τους παρευρισκομένους πήραν τον λόγο.

Αρχικά τοποθετήθηκε ο κ. Ματσούκας από πλευράς Νίκης Αγκαθιάς, ο οποίος έθεσε τα ζητήματα των play off (αναρωτήθηκε τον λόγο διεξαγωγής τους αν για παράδειγμα η ομάδα που τερματίσει πρώτη με την τέταρτη έχουν 30 βαθμούς διαφορά), του Κυπέλλου για το γεγονός πως συμμετέχουν ομάδες της Γ Εθνικής, που αποδυναμώνει τον θεσμό κατά την άποψη του λόγω της διαφοράς μπάτζετ, ενώ επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Μαστοροδήμο, για την καθαίρεση όπως χαρακτηριστικά ανέφερε του Στέφανου Μαντάκη από υπεύθυνο των ορισμών.

Ακολούθησε έντονος διαξιφισμός, που έληξε μετά από 10 περίπου λεπτά, όταν πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για θετικές κινήσεις από πλευράς ΕΠΣ Ημαθίας όσον αφορά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος (με τα play off και τα play out) αλλά και του κυπέλλου.

Το ντέρμπι του Κυπέλλου και η ευχάριστη…νότα από Θύελλα Στενημάχου και ΠΑΟΚ Κουλούρας

Η διαδικασία των κληρώσεων ξεκίνησε με το Κύπελλο, όπου η κληρωτίδα είχε κέφια και ανέδειξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και τη Νίκη Αγκαθιάς, αλλά και αυτό ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, στη ρεβάνς δηλαδή του περσινού ημιτελικού στην έδρα των “κιτρινομπλέ”.

Στα αξιοσημείωτα της κλήρωσης, η συμμετοχή της Θύελλας Στενημάχου αλλά και του ΠΑΟΚ Κουλούρας, που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη Β Ερασιτεχνική. Η δήλωση τους ήταν προαιρετική κι αυτό τους τιμά, βλέποντας αυτά τα παιχνίδια ως μια καλή προπόνηση ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Η ατάκα της ημέρας από τον πρόεδρο!

Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει η βραδιά χωρίς μια ατάκα του προέδρου!

Τη φύλαγε βεβαίως για το τέλος και συγκεκριμένα στην αποφώνηση του, όταν ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στο προσωπικό του εστιατορίου, λέγοντας την επική ατάκα :

“Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του εστιατορίου, για την άψογη εξυπηρέτηση, σε μια τοποθεσία με εντυπωσιακή θέα, με εξαιρετικό φαγητό και πολύ μαλακό κεμπάπ!”

Περιττό να αναφέρουμε ότι οι μισοί και παραπάνω παρευρισκόμενοι…δίπλωσαν από τα γέλια, ενώ συνέχισε λέγοντας : “Προσωπικά δεν μου αρέσει το κεμπάπ, αλλά το συγκεκριμένο το τίμησα δεόντως!”

δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected