Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μάκης Σπανός : “Μέσα στην εβδομάδα το ραντεβού με τον πρόεδρο”

  Βρεθήκαμε με τον Μάκη και, αφού καταναλώσαμε από 11% αλκοόλ, μιλήσαμε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και όχι μόνο. Μας αποκάλυψε ότι ακόμα αντέχει και πολύ πιθανό (αν και έχει φθαρεί αρκετά, όπως παραδέχεται) να είμαστε πάλι εδώ του χρόνου και να συζητάμε για ποδόσφαιρο!

 Παίκτης του Ατρόμητου Διαβατού τη χρονιά που μας πέρασε, μας μιλά γενικά για το τοπικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίζεται σ’ συτό, με διάφορες ομάδες, από το 2002…“Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές, όπως άλλωστε και στη ζωή μας”, αναφέρει.

“Έχω δει και έχω ζήσει πολλά στο τοπικό τόσα χρόνια και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός γεγονός είναι ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι η έλλειψη ικανών παραγόντων, κάτι η προκατάληψη, όλα συνηγορούν στο να δημιουργείται ένα κλίμα αρνητικό πολλές φορές, που σε επηρεάζει και σένα όντας μέλος αυτής της κατάστασης”.

  Τον ρωτήσαμε αν μπορεί κάτι να αλλάξει προς αυτή την κατεύθυνση και μας απάντησε: “η οικονομική κρίση προς το παρόν δεν λέει να μας αφήσει, οπότε τη θεωρούμε δεδομένη για πολύ καιρό. Επομένως για επενδυτές και μεγάλα ονόματα δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Άρα, ο σωστός και εύκολος κατά τη γνώμη μου δρόμος είναι η συμμετοχή περισσοτέρων νεαρών παικτών, που διψούν για ποδόσφαιρο και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν και να βοηθήσουν μ αυτό τον τρόπο το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Και προσθέτει…“Ένας ακόμη τρόπος για να αποκτήσει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα είναι η διεξαγωγή μπαράζ για τις πρώτες θέσεις. Έτσι στο τέλος αναγκαστικά οι ομάδες θα έχουν ενδιαφέρον και δεν θα παρατηρούνται φαινόμενα ομάδες να είναι αδιάφορες και έτσι ευάλωτες σε κάθε είδους προκλήσεις”

  Αμέσως μετά πήγε η κουβέντα στο ψητό…”Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με οργάνωση και σωστή λειτουργία. Είμαι ευχαριστημένος εκεί, όπως και τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα και σίγουρα είναι σημαντικοί παράγοντες για να με κάνουν να θέλω να παραμείνω. Έχω μια συνάντηση με τον πρόεδρο μέσα στην εβδομάδα και είμαστε κοντά να δώσουμε τα χέρια”.

Για τους στόχους της ομάδας μας λέει : “Δεν έχουμε αυταπάτες. Εξαρτάται από πολλά ο πρωταθλητισμός. Εμείς θα προσπαθήσουμε, εφ΄όσον είμαι τελικά μέλος αυτής της ομάδας να κάνουμε το καλύτερο και να δούμε αν παιδιά που τυχόν θα έρθουν, θα βοηθήσουν προς το καλύτερο”.

  Κλείνοντας τη συνέντευξη, ανανεώσαμε το ραντεβού για μετά την οριστική του συμφωνία με τον Ατρόμητο και σίγουρα τότε θα έχουμε να πούμε περισσότερα.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΣΠΑΝΟΥ

1992  Ακαδημία “Λαζού”

1993-1994  Ακαδημία Βέροιας

1994(Ιαν)-1996  TSV 1860 Μόναχο (ερασ.)

1996-2000  ΠΑΟΚ (ερασ.)

2000-2001  Νάουσα (Γ’ Εθνική)

2001-2002  Άγιοι Ανάργυροι Αθηνών (Δ’ Εθνική)

2002-2008  Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (Α1 Ερασ.)

2008-2010  Πατρίδα  (Α1 Ερασ.)

2010-2011  Λευκάδια (Α1 Ερασ.)

2011-2012  Ατρόμητος Διαβατού  (Α1 Ερασ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected