Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Βέροια – Ξεκινά και επίσημα η νέα περίοδος

  Έφτασε λοιπόν η μέρα για την πρώτη συγκέντρωση της “Βασίλισσας του Βορρά” για την περίοδο 2012-13, που θα την βρει ξανά στα σαλόνια της Super League. Το απόγευμα της Παρασκευής 6/7 στις 18.30, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 Το Imathia Sports News θα είναι φυσικά εκεί, θα σας μεταφέρει τον παλμό και ο φωτογραφικός φακός θα καταγράψει κάθε στιγμή της πρώτης αυτής συγκέντρωσης της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν κάτω από τις οδηγίες του νέου προπονητή Μάκη Χάβου, ενώ το παρών θα δώσουν και οι Ισπανοί Πέρεζ και Καρλίνιο.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην “πρώτη” θα είναι παρόν και ο Χρήστος Μελίσσης, ο οποίος προτάθηκε στη Βέροια και πολύ πιθανό μέχρι αύριο το απόγευμα να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές και να τον δούμε με τα “βυσσινί”. Άγνωστο παραμένει αν τελικά καταλήξει στους κυανέρυθρους ο Λάζαρος Φωτιάς, καθώς μπορεί να τα έχουν βρει σε όλα οι δύο πλευρές, η Λάρισα όμως που ανήκε ο παίκτης ισχυρίζεται ότι ο Λάζαρος είναι δικός της και η ΑΕΛ έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης από την πλευρά της.

  ΄Οσον αφορά τις ανανεώσεις, περιμένουμε μέχρι και αυτή την ώρα να λήξει το ραντεβού του Σιρίλ Καλί με το μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Κάλβιν Κάντι (αρκετά δύσκολο σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα).

  Τέλος, αναφορικά με τους Σαμαρά και Κανακούδη, των οποίων τα συμβόλαια έληξαν στις 30/6, φαίνεται πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητικού team για τη νέα σεζόν (ο δεύτερος πρόσφατα ακούστηκε ότι θα επιστρέψει στον Ηρακλή), ενώ σχετικά με την “παλιοσειρά” της ομάδας, Γιώργο Λαναρή, είναι πιθανό να σταματήσει την καριέρα του για να αναλάβει πόστο Γενικού Αρχηγού στην ομάδα (το Imathia Sports News τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσει συνέντευξη του Γιώργου, που θα μιλάει για όλους και για όλα!)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected