Γενικά

Imathia Sports News – Συνάντηση με τον Γιώργο Αραμπατζή

  Βρεθήκαμε χθες στην Καβάλα, σε έναν όμορφο χώρο στο παλιό λιμάνι της πόλης, με τον παλιό παίκτη της Βέροιας και της Νάουσας, Γιώργο Αραμπατζή. Ο Βεροιώτης στόπερ είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Δράμας,  εργάζεται εκεί και μέχρι τον Ιανουάριο αγωνιζόταν στην ΑΕ Αμπελοκήπων, ομάδα Δ’ Εθνικής που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους δεν τον έχει επηρεάσει, όπως μας εξομολογείται, αφού γυμνάζεται κανονικά ενώ συμμετέχει σε τουρνουά 5×5 στην περιοχή για να διατηρείται σε φόρμα.

Όπως μας αποκάλυψε, αυτή τη στιγμή έχει αρκετές προτάσεις, αυτές όμως που ξεχωρίζουν είναι της ΑΕ Καλαμπακίου της Α1 Ερασιτεχνικής του νομού (στην οποία αγωνίζεται ο Λευτέρης Τζιβανάκης, κουμπάρος του Θοδωρή Ζαγοράκη και έχει αγωνιστεί στην Γ’ Ιταλίας με την ομάδα  Sasa Tores) , όπως επίσης και από μία ομάδα Δ’ Εθνικής στον πρώτο όμιλο.

Αρκετές προτάσεις, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, έχουν έρθει και από το νομό μας αλλά τις αποκλείει εκ των πραγμάτων, καθώς θέλει να μείνει στη Δράμα και δεν υπάρχει η δυνατότητα (ούτε από τις ομάδες) να καλυφθούν και οι μετακινήσεις του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected