Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Παραλειπόμενα, ειδήσεις από την “πρώτη”

 

  Σε γενικά ήρεμο κλίμα έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Βέροιας, καθώς πολύ λίγος κόσμος (περίπου 100 βρέθηκαν στις κερκίδες) τίμησε με την παρουσία του την ομάδα. Το παρόν έδωσαν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Ισπανοί Γκιγιέρμε και Καρλίνιο, ενώ όπως είχαμε πει σε πρωϊνή ανάρτηση, δύσκολα θα εμφανιζόταν ο Χρήστος Μελίσσης, καθώς ναι μεν υπάρχει μία προσέγγιση, αλλά προς το παρόν δεν έχει συμφωνήσει.

Απόντες ήταν οι Δημήτρης Σαμαράς, Γιώργος Λαναρής και Πέτρος Κανακούδης, των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει και δεν θα ανανεωθούν. Όπως μας δήλωσε ο Γιώργος Κικερίδης, οι Σαμαράς και Κανακούδης δεν υπολογίζονται από τον νέο προπονητή, ενώ ο Λαναρής θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο, αφού πολύ πιθανό το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τα Λευκάδια πριν από έναν μήνα να ήταν το τελευταίο στην καριέρα του.

Στην πρώτη αυτή συγκέντρωση έδωσε κανονικά το παρόν και ο Γάλλος αμυντικός Σιρίλ Καλί, αφού το πρωί συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση, ενώ απουσίαζαν για διάφορετικούς λόγους οι Ολαϊτάν και Ντιέ. Με τον Κάλβιν Κάντι δεν έχει σημειωθεί καμία ουσιαστική εξέλιξη, ενώ ο ίδιος όπως είχαμε αναφέρει σε παλιότερο ρεπορτάζ, γυμνάζεται με ομάδα της Νότιας Αφρικής, ψάχνοντας συμβόλαιο εκεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected