Super League 1

Ηλίας Μιχαλόπουλος – Έκλεισε στον Πανθρακικό

  Ένας παλιός παίκτης της Βέροιας, εδώ και λίγες ώρες βρήκε την νέα του ποδοσφαιρική στέγη στην όμορφη πόλη της Κομοτηνής. Έτσι μετά την ανακοίνωση προ δύο εβδομάδων της απόκτησης του Εγκούτου Ολίσε από τον Εργοτέλη, ο Πανθρακικός απέκτησε σήμερα  Σάββατο (07/07) τον Ηλία Μιχαλόπουλο. Ο 27χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Μιχαλόπουλο. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή την ερχόμενη εβδομάδα στα 3-5 Πηγάδια όπου θα πραγματοποιηθεί το 2ο στάδιο προετοιμασίας του Πανθρακικού.”

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

  Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στις 15/10/1985 και έπαιξε ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Ατρόμητο (2001-2002) συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα Γ’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας. Στη συνέχεια ακολούθησαν ο Άρης Πετρόπουλης και ο ΠΑΟ Ρούφ για να μετακομίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα στον οποίο έμεινε για 5,5 χρόνια έχοντας συνολικά 130 συμμετοχές σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 αγωνίστηκε με την Βέροια σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ την περσινή χρονιά με την φανέλα της Καλλιθέας συμμετείχε σε 35 παιχνίδια έχοντας 6 τέρματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected