Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα σε όλους!

  Κυριακή 15 Ιουνίου 2012 σήμερα, η μεγάλη μέρα για την Εθνική Νέων(φωτ), καθώς, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, παίζει σήμερα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ισπανία! Τεράστια πρόκληση για τα “πιτσιρίκια” του Κώστα Τσάνα, που κατάφερε να αφήσει έξω πολύ καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες, όμως και πάλι η ελληνική ψηχή “μίλησε” στα δύσκολα… Σήμερα όλοι μπροστά από τις τηλεόρασεις μας, στις 21.30 σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΤ1.

  Από κει και πέρα, στα δικά μας χθες είχαμε μία μέτρια μέρα από πλευράς ειδησεογραφίας. Πολλοί με ρωτάτε πως γίνεται στα κείμενα να αναφέρονται μόνο 3-4 ομάδες. Κι όμως μόνο αυτές κινούνται αυτή την εποχή! Θα δείτε σήμερα ένα summer report που ετοιμάσαμε (και θα υπάρχει κάθε 10 μέρες για να βλέπετε μία σύνοψη των κινήσεων των ομάδων την περίοδο του καλοκαιριού) και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

  Πραγματικά μεγάλη εντύπωση και πολύ θετικά σχόλια ακολούθησαν το άρθρο-παρέμβαση σχετικά με τα play-off και play-out στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ. Σύμφωνα και με τα δικά σας σχόλια, είστε όλοι υπέρ του θεσμού και χαιρόμαστε πραγματικά που έχουμε πολλούς υποστηρικτές για να αλλάξει και εδώ το σύστημα διεξαγωγής των κατηγοριών.

  Ευχόμαστε σε όσους είστε εκτός νομού, σε κάποια παραλία ή στο βουνό, καλή διασκέδαση και προσοχή στην επιστροφή. Χαρείτε τον ήλιο, τη θάλασσα, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, αυτά αξίζουν τίποτε άλλο… Τα άλλα όλα έπονται!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected