Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα σε όλους!

  Τετάρτη 18 Ιουλίου σήμερα και μετά το χθεσινό…τζετ λαγκ στα 3-5 Πηγάδια (φωτ) για το φιλικό προετοιμασίας (14 βαθμούς όταν έπεσε ο ήλιος!) επανερχόμαστε στα καθημερινά αν και η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και στην πόλη μας.

  Η χθεσινή ημέρα ήταν σχετικά καλή από πλευράς ειδησεογραφίας, με εξαίρεση το ποδόσφαιρο στην Ημαθία, το οποία και πάλι κινήθηκε σε “ρηχά νερά”, καθώς καμία εξέλιξη δε σημειώθηκε σε κανένα στρατόπεδο, εκτός της ΑΕΠ Βέροιας που έκλεισε 3 παίκτες και θα αναφέρουμε σε λίγη ώρα αναλυτικά.

  Σήμερα το απόγευμα το Imathia Sports News θα βρεθεί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, όπου θα συναντηθούμε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Κων/νο Πουλασουχίδη και με τον νέο προπονητή της γυναικείας ομάδας, Λάζαρο Παπαδόπουλο. Θα αναλύσουμε όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο, θα παραθέσουμε στον κ. Πουλασουχίδη όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας και θα ετοιμάσουμε ένα πλούσιο αφιέρωμα για το γυναικείο τμήμα.

  Τέλος, θα διερευνήσουμε γιατί υπάρχει αυτή η στασιμότητα στο Μακροχώρι που τόσοι μας ρωτάτε και θα δούμε τι εξελίξεις έχουμε από τις επαφές του προέδρου των Λευκαδίων, Γιάννη Καλαϊτζίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected