Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σάκης Παπαδίνας : “Έμφαση στην Ακαδημία”

  Επικοινωνήσαμε το πρωί με τον προπονητή του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου Σάκη Παπαδίνα και είχαμε μία σύντομη συνομιλία για θέματα που αφορούν την ομάδα και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο του νομού μας. Μας αποκάλυψε αν θα παραμείνει στο πόστο του τη νέα χρονιά και τι θα γίνει με το ρόστερ της ομάδας.

– Κύριε Παπαδίνα καλημέρα. Πως προχωρά ο σχεδιασμός για τον Απόλλωνα;

– Παπαδ. : Καλημέρα και σε σας. Ο Απόλλων κάθε χρόνο τέτοια εποχή βρίσκεται σε μια κατάσταση αναμονής σε πολλά επίπεδα. Δεν έχει αλλάξει κάτι φέτος, εκτός από την οικονομική συγκυρία που απασχολεί άλλωστε όλο τον κόσμο.

– Θα βρίσκεται ο Σάκης Παπαδίνας στον Άγιο Γεώργιο και τη νέα χρονιά;

– Παπαδ. : Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο και σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Εγώ πιστεύω ότι θα είμαι και του χρόνου στην ομάδα, είτε στο ίδιο πόστο είτε στην Ακαδημία του Απόλλωνα.

– Στη δεύτερη περίπτωση, έχει γίνει κάποια κουβέντα για τον αντικαταστάτη σας;

– Παπαδ. : Έχει γίνει μια πρόταση στον παλιό προπονητή του Απόλλωνα, τον Γιώργο Σπυριδωνίδη να αναλάβει την πρώτη ομάδα και στην περίπτωση που γίνει αυτό, εγώ θα αναλάβω την Ακαδημία. Δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα, λογικά μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουμε.

– Περιγάψτε μας λίγο την κατάσταση που επικρατεί στην Ακαδημία. Πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει κάτι;

– Παπαδ. : Δεν νομίζω ότι χρειάζονται δραματικές αλλαγές και παρεμβάσεις. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στα παιδικά τμήματα και απλά πρέπει η διοίκηση και εμείς οι προπονητές να σκύψουμε πάνω από τα παιδιά, ώστε να τα κρατήσουμε κοντά μας και γιατί όχι να προσελκύσουμε κι άλλους. Στόχος μας είναι η ακαδημία να είναι η “τροφός” της ανδρικής, γιατί όχι μόνο επειδή έτσι επιτάσσουν οι καταστάσεις τώρα αλλά έτσι πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα και η οποία θα μπορέσει να κάνει περήφανους τους κατοίκους του χωριού και όχι μόνο.

– Τέλος να πούμε λίγα πράγματα για το αγωνιστικό. Προς το παρόν υπάρχουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει ή έχουν ανανεώσει με την ομάδα;

– Παπαδ. : Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι ο μοναδικός παίκτης που ας πούμε ότι είναι κοντά στο να αποχωρήσει από την ομάδα μας είναι ο Ανέστης Σπυριδωνίδης, ο οποίος συζητάει με τη Βέροια για να ενσωματωθεί στην Κ17. Από κει και πέρα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι, ίσως γιατί περιμένουν όλοι ποια θα είναι η τελική εικόνα του προπονητικού τιμ. Να αναφέρω ότι από την ακαδημία, ο Χρυσοβαλάντης Κουτουρλιάς μεταγράφηκε στην Κ17 της Βέροιας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάντα σιδερένιος.

– Κόουτς ευχαριστούμε πολύ για αυτή την κουβέντα, επιφυλασσόμαστε για την επόμενη εβδομάδα που ελπίζουμε να έχετε περισσότερα!

– Παπαδ. : Νομίζω πως θα έχουμε καταλήξει και θα μπορούμε πλέον πιο άνετα να κάνουμε τον προγραμματισμό της ομάδας αλλά και να σας πούμε περισσότερα. Ευχαριστώ και εγώ το Imathia Sports News, συγχαρητήρια για την πολύ ωραία προσπάθεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected