Super League 1

Μπάμπης Μιχαηλίδης στο Metropolis : “Ο Χάβος θέλει…”

  Για τις μεταγραφικές… επιθυμίες του Μάκη Χάβου μίλησε ο βοηθός του, Μπάμπης Μιχαηλίδης και παραδέχθηκε ότι η Βέροια ενδιαφέρεται για τους Βλάνταν Ίβιτς και Σταύρο Τσουκαλά.

Ο Μιχαηλίδης παραχώρησε δηλώσεις στο Αθλητικό Metropolis ενόψει της επιστροφής της Βέροιας στη μεγάλη κατηγορία και αφού έθεσε ως βασικό στόχο την παραμονή στη Super League, παραδέχθηκε ότι οι Ιβιτς και Τσουκαλάς αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του Χάβου, καθώς επίσης και ότι ήδη γίνονται δοαπραγματεύσεις.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Μιχαηλίδης για:

Τους νεοαποκτηθέντες Γεωργέα και Σνάουτσνερ

«Είναι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο κύριος Χάβος έχει προσωπική άποψη. Έχει δουλέψει και με τους δύο. Αμυντικά η ομάδα ενισχύεται σημαντικά»

Τον βασικό στόχο της Βέροιας

«Είναι καλό να βάζει κανείς στόχους από την αρχή της σεζόν. Ο βασικός στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι η παραμονή στην κατηγορία σε πρώτη φάση».

Την οικονομική κατάσταση στη Βέροια και στο ελληνικό ποδόσφαιρο

«Η εικόνα που έχω αποκομίσει κατά το διάστημα που ήμουν στη Βέροια, στο κομμάτι αυτό έδειχνε ότι είχε υγεία παρά την οικονομική κρίση. Είναι βέβαιο ότι η ομάδα της Βέροιας δεν έχει τα οικονομικά προβλήματα άλλων ομάδων. Είναι εντάξει προς τους ποδοσφαιριστές της. Βέβαια η οικονομική κρίση είναι φανερό ότι αγγίζει και το ποδόσφαιρο».

Τους Ίβιτς και Τσουκάλα

«Δεν κρύβω ότι είναι επιθυμία του προπονητή. Τους γνωρίζει, αλλά από κει και πέρα υπάρχει συνεργασία του προπονητή με τον πρόεδρο για την ενίσχυση της ομάδας και κάνουν ό,τι είναι δυνατό. Δεν είμαι όμως σε θέση να απαντήσω για αυτό. Γίνονται διαπραγματεύσεις».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected