Κατηγορίες
Γενικά

Διαγόρας Ρόδου – Τέλος εποχής!

 

Μπορεί ο Διαγόρας Ρόδου να υποβιβάσθηκε στην Γ΄ Εθνική, όμως ούτε στη μικρή επαγγελματική κατηγορία θα παίξει, αλλά ούτε και στην Δ΄ Εθνική, αφού αδυνατεί.

Ο Διαγόρας αδρανοποιείται για μια περίοδο, ουσιαστικά βάζει λουκέτο, με σκοπό να κατέλθει στην Α΄ Κατηγορία την επόμενη.

Μια τετραμελής επιτροπή που έχει συσταθεί, αποτελούμενη από τους κυρίους Κανάρη, Μπεκιάρη, Τσοπανάκη και Μαυρουδή, συνεδρίασε και συζήτησε για πολλές ώρες την πραγματικότητα της κατάστασης, η οποία εν ολίγοις λέει πως, παρά τις προσπάθειες, αλλά και τις συναντήσεις των μελών της επιτροπής με τους παράγοντες της ομάδας, δεν κατέστη δυνατόν να συλλεγεί το ποσόν των 150.000 ευρώ, που αποτελούσε τη βάση του προϋπολογισμού που είχε συνταχθεί για να δηλώσει συμμετοχή και να παίξει η ομάδα στην Δ΄ Εθνική.

Παράλληλα, υπήρξε φυγή ποδοσφαιριστών για πανεπιστημιακές σχολές στις οποίες πέτυχαν, αλλά και για ομάδες ανώτερων Κατηγοριών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν στην ομάδα μόλις εννέα παίκτες από Νέους, αλλά και ελάχιστοι από επαγγελματίες.

Κατόπιν όλων αυτών, ο Διαγόρας, μην μπορώντας να λάβει μέρος στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσων, θα αδρανοποιηθεί για μια σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected