Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Θανάσης Γεωργίου (πριν λίγο) – Παίκτης του Φωκικού

  Ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας, που έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τη Ζάκυνθο, εδώ και μερικά λεπτά είναι και επίσημα είναι παίκτης του Φωκικού. Ο νέος προπονητής της ομάδας Κριστόφ Βαζέχα δεν υπολόγιζε τον Σπύρο Βρονταρά για τη νέα χρονιά και στο πρόσωπο του Θανάση, επέλεξε τον “φύλακα-άγγελο” κάτω από τα δοκάρια.

Η ανακοίνωση του Φωκικού:

«Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Θ. Γεωργίου, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Ζακύνθου».

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2000: Αποτέλεσε βασικός τερματοφύλακας της ΠΑΕ Ακρολίμνης, ομάδας που αγωνιζόταν στο Τοπικό Πρωτάθλημα του Νομού Πέλλας, ενώ τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς μεταγράφηκε στην Ένωση Απ. Παύλου, ενώ αποτέλεσε και βασικός γκολκίπερ στην Μικτή Ημαθίας.

2002: Τον Ιούλιο της χρονιάς αυτής ο Γεωργίου μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Βέροια.

2004: Μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Κέρκυρα.

2006: Μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου, όπου είχε 3 συμμετοχές.

2007: Την χρονιά αυτή ήρθε μια μεγάλη μεταγραφή για τον Θανάση Γεωργίου στην ΠΑΕ ΟΦΗ για 4 χρόνια, όπου αποτέλεσε για 15 αγώνες τον 2ο τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας πίσω από τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

2010: Δόθηκε δανεικός από την ομάδα του ΟΦΗ στον ΠΑΟΚ Κρουσώνας, ομάδα Δ’ Εθνικής, με τον οποίο αγωνίσθηκε ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια.

2011: Το Καλοκαίρι του 2011 ο Θανάσης Γεωργίου μεταγράφηκε στην ΑΠΣ Ζακύνθου, στην οποία αποτέλεσε βασικός τερματοφύλακας για τη σαιζόν

2011-2012, έχοντας 24 συμμετοχές και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής, αλλά τελικά ο Φωκικός κατάφερε να τον συμπεριλάβει στο δυναμικό του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected