Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική – Απίστευτο!

  Δεν μπορείς να βάλεις άλλο τίτλο από αυτόν της φωτογραφίας, διαβάζοντας τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τη συνεδρίαση της ΕΠΟ για τη νέα Δ’ Εθνική

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον άνθρωπο μας μέσα στην Επιτροπή, τα μπαράζ που έγιναν στις Ενώσεις για την άνοδο στη Δ’ Εθνική, ουσιαστικά είναι άκυρα, καθώς ανεβαίνουν όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες για να υπάρχει ικανός αριθμός ομάδων σε κάθε όμιλο!!!

Όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της ΕΠΟ, που ολοκληρώθηκε πριν λίγο (από τις 12.00μμ που ξεκίνησε) ακυρώνεται για πρώτη φορά στα χρονικά δική της προκύρηξη, γιατί πολύ απλά δεν έγινε σωστή μελέτη από πριν!

Το ζήτημα των ομίλων της Δ’ Εθνικής απασχόλησε το ΔΣ της Ομοσπονδίας, με τα παράπονα των προέδρων Ενώσεων να είναι πολλά στο ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των ομίλων σε έξι και την συνεπαγόμενη αύξηση των αποστάσεων και των εξόδων (πολύ φυσιολογικό με την οικονομική συγκυρία).

Εξάλλου, οι ομάδες της Κρήτης είχαν εκφράσει εδώ και μήνες την έντονη αντίδρασή τους. Τελικά αποφασίστηκε να γίνουν οκτώ οι όμιλοι στη Δ’ Εθνική της νέας περιόδου και να συμμετέχουν σε αυτούς όλες οι πρωταθλήτριες των Ενώσεων, για να είναι αρκετές οι ομάδες σε κάθε όμιλο.

Ο τελικός καταρτισμός των ομίλων θα γίνει στα μέσα Αυγούστου, αφού ξεκαθαριστεί πρώτα πόσες ομάδες θα δηλώσουν τελικά συμμετοχή. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, από τις 95 ομάδες που είχαν δικαίωμα, δέκα ομάδες δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή. Αυτό όμως, μπορεί να αλλάξει.

Με δέκα ομάδες ο κρητικός όμιλος

Το μόνο σίγουρο είναι πως την αυτονομία του θα διατηρήσει ο κρητικός όμιλος στη Δ’ Εθνική, ο οποίος θα απαρτίζεται από δέκα ομάδες.

Συγκεκριμένα, τον κρητικό όμιλο θα απαρτίζουν οι Ατσαλένιος, Ηρόδοτος, Γιούχτας, ΠΑΟ Κρουσσώνα, Πατούχας, ΑΕ Κατσαμπά, Κισσαμικός, Αναγέννηση Ιεράπετρας, αλλά και οι Ερμής Ζωνιανών και ΟΦ Ιεράπετρας.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected