Κατηγορίες
Football League

Χρήστος Ζαρογιάννης : “Τεράστια εμπειρία το τουρνουά στη Βουλγαρία”

  Επικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον Χρήστο Ζαρογιάννη, ο οποίος επέστρεψε πριν λίγες μέρες από τη Βουλγαρία, όπου είχε πάρει μέρος στο τουρνουά ελεύθερων παικτών, υπό την αιγίδα του ΠΣΑΠ.

– Χρήστο καλημέρα. Πες μας δυο λόγια για το τουρνουά στη Βουλγαρία. Ήταν αυτό που περίμενες;

– Ζαρογ: Καλημέρα και σε σας. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτή η εμπειρία… Το να φοράς τα γαλανόλευκα, αυτό και μόνο σε κάνει να νιώθεις υπερήφανος. Με το που μπήκα στο γήπεδο για τον πρώτο αγώνα, ένιωσα απίστευτο δέος!

– Εντυπωσιασμένος ακούγεσαι! Είχε αποτέλεσμα η παρουσία σου εκεί;

– Ζαρογ: Η αλήθεια είναι ότι είμασταν αρκετά παιδιά που συμμετείχαμε και όλοι πολύ καλοί ως παίκτες. Εμένα με πλησίασε η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έγινε μια πρώτη επαφή και οι ίδιοι είπαν ότι θα επανέλθουν.

– Γνωρίζεις ότι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας αγωνίζεται και ο Ηλίας Κυριακίδης;

– Ζαρογ: Ναι το γνωρίζω, ποιος ξέρει μπορεί να είμαστε συμπαίκτες!

– Οι προτάσεις που και είχαμε δημοσιεύσει στο Imathia Sports News ισχύουν ακόμα;

– Ζαρογ: Ναι ισχύουν, με πιο “ζεστή” να το πω έτσι, της Αγίας Νάπας στην Κύπρο. Είναι πολύ καλή η συγκεκριμένη πρόταση, απλά κερδίζω χρόνο μήπως τύχει κάτι ανάλογο εδώ.

– Με ποιες ομάδες έχεις έρθει σε επαφή στην Ελλάδα;

– Ζαρογ: Έχω μιλήσει με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, με την Επισκοπή Ρεθύμνου και τη Νίκη Βόλου. Είμαστε σε επαφή, τίποτα δεν είναι οριστικό.

– Σε ποιο σημείο βρίσκεται Χρήστο η δικαστική διαμάχη σου με τον Εθνικό Αστέρα;

– Ζαρογ: Τη προηγούμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου εκδικάστηκε η προσφυγή, την οποία και κέρδισα. Περιμένω να καθαρογραφεί η απόφαση και ελπίζω στο μεσοδιάστημα η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στη Football League 2, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα χάσω τα χρήματά μου!

– Χρήστο ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και καλή τύχη.

– Ζαρογ: Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected