Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Χαρίεσσας – Άλλοι τρεις στους “κιτρινόμαυρους”!

  Τρεις παίκτες, εκ των οποίων ο ένας επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας, ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕ Χαρίεσσας. Οι “κιτρινόμαυροι”, με νέο προπονητή τον Δημήτρη Χαλκιά ενισχύεται σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα και μετά τον Νίκο Θεοδωρόπουλο που αποκτήθηκε από την ΑΕ Καβάσιλας, άλλοι 3 παίκτες ανήκουν πλέον στο ρόστερ της.

Πρόκειται για τρεις…Δημήτρηδες, τους Θεοδοσιάδη, Αντιφάκο και Τριανταφυλλίδη. Ο πρώτος είναι 29 χρονών, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και προέρχεται από τον Αχιλλέα Νάουσας. Ο Δημήτρης Αντιφάκος είναι 31 ετών, τερματοφύλακας και στην ΑΕ Χαρίεσσας μεταγράφηκε από τη νεοφώτιστη Θύελλα Στενήμαχου. Για τους δύο αυτούς παίκτες σας είχαμε αποκαλύψει ότι ήταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με την ομάδα.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα της Χαρίεσσας πριν δύο χρόνια και την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Ακρολίμνη της Α1 Πέλλας. Ο έμπειρος επιθετικός (αγωνίστηκε την περίοδο 2005-2006 στον Απόλλων Καλαμαριάς) αποτελεί πολύ καλή προσθήκη, αναλογιζόμενοι του γεγονότος ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, αλλά και την πολύ καλή χρονιά που έκανε πέρσι με στην Ακρολίμνη.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected