Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Το Imathia Sports News στην προετοιμασία

  Βρεθήκαμε σήμερα στην προετοιμασία του Εθνικού Κλειδιού και παρακολουθήσαμε τις προσπάθειες του Χρήστου Τερζίδη και των ποδοσφαιριστών του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Στη συνομιλία που είχαμε με τον προπονητή των νεοφώτιστων, του θέσαμε το ερώτημα για ποιο λόγο πολλοί θεωρούν τον Εθνικό να τερματίζει μέσα στην πρώτη τετράδα. “Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το πούμε αυτό τη δεδομένη στιγμή. Είμαστε ακόμα στην αρχή, ήρθαν καινούρια παιδιά στην ομάδα και έχει ξεκινήσει το “μοντάρισμα”. Μην ξεχνάμε είμαστε νεοφώτιστοι και εκ των πραγμάτων ο στόχος μας πρέπει και είναι η σωτηρία”.

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στο παρελθόν και μας θύμισε ότι πριν 10 χρόνια ξαναβρέθηκε στον ίδιο πάγκο. “Κι όμως έχω ξαναπεράσει από δω και σίγουρα είναι πρόκληση για μένα το ότι ξαναβρίσκομαι εδώ. Έχω δουλέψει σε πολλές ομάδες, φέτος όμως με τον Εθνικό έχω πολύ δίψα για δουλειά!”

Για την ομάδα που δημιουργείται είπε : “Κρατήσαμε σε μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ και προχωρήσαμε σε 6 προσθήκες σε θέσεις που θεωρούσαμε ότι ήταν αναγκαίο. Αρχή μου είναι να δουλεύω με νεαρούς σε ηλικία παίκτες και αυτό πράττω και εδώ. Ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνά τα 21 χρόνια και μόνο δύο παίκτες είναι κοντά στα 30. Οι μόνες εκκρεμότητες όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό είναι ένας αμυντικό χαφ και ένας αριστερό μέσο για να συμπληρωθεί το ρόστερ.”

Στον Εθνικό Κλειδιού τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται και οι :

1) Κώστας Ναθαναήλ, 18 ετών, από τον Ταύρο Ευόσμου.

2) Γιώργος Βουλτσίδης, 20 ετών, από την Κ20 του Άρη Θεσ/νίκης

3) Κώστας Φιρινίδης, 23 ετών, από τον Αιγινιακό

4) Καλυβιώτης Δημήτριος, 19 ετών, από την Κ20 της Βέροιας

5) Δημόπουλος Χρήστος, 27 ετών, από τον Ατρόμητο Διαβατού

6) Κιρκιλιανίδης Γιάννης, 23 ετών, από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Σε λίγο φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected