Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα σε όλους!

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 και ο παρατεταμένος καύσωνας για τα δεδομένα της περιοχής μας αρχίζει να εκνευρίζει, σε σημείο κάποιες ώρες τις ημέρας να θυμίζει πιο τροπικές περιοχές (φωτ)!

Τελευταία εργάσιμη της εβδομάδος και ενώ ο Ιούλιος πλησιάζει στο τέλος του, θα διαπιστώσουμε το γνωμικό που λέει “κάθε πέρσι και καλύτερα”!. Και το λέμε αυτό βλέποντας σε ποιο σημείο βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ομάδες σε σύγκριση με πέρσι, πόσο μάλλον με πρόπερσι!

Από τη Super League μέχρι την 3η κατηγορία των ερασιτεχνικών, η κατάσταση θυμίζει εποχές παλαιότερες που το ποδόσφαιρο ήταν χόμπι και όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές είχαν το επάγγελμα τους.

Η βασική διαφορά φυσικά είναι ότι τώρα ούτε το δεύτερο έχουν λόγω της οικονομικής συγκυρίας και της μεγάλης ανεργίας, η αλήθεια όμως είναι πικρή…

Δεν είχαμε σκοπό να σας μαυρίσουμε πρωί-πρωί, όμως καταγράφουμε την πραγματικότητα όπως τη βιώνουμε οι περισσότεροι από μας. Επειδή καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο, γινόμαστε δέκτες της κατάστασης και της αβεβαιότητας που υπάρχει γενικά.

Εμείς είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και ευελπιστούμε ότι έστω και έτσι μπορεί ο αθλητισμός να βγει ωφελημένος. Η στελέχωση των ομάδων με παιδιά μικρά σε ηλικία και εκ των πραγμάτων με όρεξη για δουλειά, μπορεί να αποβεί επιτυχημένο για τις περισσότερες ομάδες και σίγουρα η εικόνα προηγούμενων ετών με τους άπειρους μισθοφόρους και αμφιβόλου αξίας παίκτες, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Σήμερα, το Imathia Sports News θα βρεθεί στα 3-5 Πηγάδια να καταγράψει το φιλικό της Βέροιας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον δεύτερο αγώνα της “Βασίλισσας” στην περίοδο της προετοιμασίας. Εκτός των άλλων, σήμερα θα έχουμε επικοινωνία με τα στρατόπεδα της ΑΕ Καψόχωρας και της Θύελλας Στενήμαχου, να διερευνήσουμε σε ποιο σημείο βρίσκεται η προετοιμασία των νεοφώτιστων και σε τι αλλαγές προέβησαν ενόψει της νέας σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected