Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αλέξης Πασιαλής : Άλλη μία επιβεβαίωση του Imathia Sports News

  Ένα ακόμα ρεπορτάζ που επιβεβαιώνεται από μία ΠΑΕ! Αυτή τη φορά η σειρά του Απόλλωνα Καλαμαριάς να επιβεβαιώσει επίσημα την απόκτηση του Αλέξη Πασιαλή από τη Νάουσα (όπως είχαμε γράψει σχετικά) αλλά και του Γιάννη Καλαϊτζίδη, γιος του προηγούμενου προπονητή Δημήτρη από τη Βέροια!

Μεταγραφών συνέχεια λοιπόν για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, που μετά τους Πιτσόκο, Προβατίδη και Μανουσαρίδη απέκτησε και τους Μάριο Κράββαρη, Αλέξη Πασιαλή και Γιάννη Καλαϊτζίδη.

Ο πρώτος είναι 25χρονος επιθετικός, που βρισκόταν σε επαφές και κοντά σε συμφωνία με τους «ροσονέρι» από καιρό, με τις δυο πλευρές να δίνουν πλέον τα χέρια. Ο Κράββαρης έπαιξε την τελευταία διετία στον Τύρναβο, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Επανομής, Θερμαϊκό, Κιλκισιακό και ΠΑΟΔ.

Όσο για τις άλλες δυο προσθήκες, πρόκειται για παίκτες που καταλαμβάνουν θέσεις μικρών, αφού αμφότεροι είναι 20 ετών. Ο Αλέξης Πασιαλής είναι επιθετικός και έκανε πολύ καλή χρονιά με τη Νάουσα στη Δ΄ Εθνική, ενώ παλιότερα έπαιξε ακόμα σε Καβάλα και Εορδαϊκό. Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης επιστρέφει στον Απόλλωνα μετά από ένα χρόνο (έπαιξε πρόπερσι στη Δ΄ Εθνική), ενώ είναι γιος του προπονητή, Δημήτρη.

Ο Καλαϊτζίδης είναι αμυντικό χαφ και πέρυσι αγωνίστηκε στη Βέροια. Τέλος, ξεκίνησαν ήδη τα εργομετρικά κατά γκρουπ, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να «κλείσει» ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού, Παναγιώτης Λόλας και ενδεχομένως ο μέσος του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Δημήτρης Μπαλής.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected