Διάφορα

Καλημέρα!

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 σήμερα και για τον επόμενο μήνα, με την τελετή έναρξης χθες, θα παρακολουθούμε στους δέκτες μας τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, που ξεκίνησαν και επίσημα χθες. Εντυπωσιακή πραγματικά η τελετή, δεν αποφεύχθηκε όμως το φλεγματικό χιούμορ των Άγγλων, παρουσιάζοντας ακόμα και τον Χάρι Πότερ στη σκηνή!

Στα δικά μας, χθες είχαμε το φιλικό ανάμεσα στη Βέροια και στα Γιάννινα, στο οποίο η “Βασίλισσα” έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και με τις προσθήκες που έρχονται, σίγουρα δεν θα έχει την πορεία της τελευταίας φοράς που βρέθηκε στη Super League και υποβιβάστηκε.

Σήμερα  το Imathia Sports News κλείνει ένα μήνα λειτουργίας και θα θέλαμε καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε για τα πολύ καλά σας λόγια αλλά και τη στήριξη σας, που σταδιακά γίνεται πιο δυναμική, πιο έντονη. Ευχαριστούμε και τις ομάδες που μας δέχτηκαν με χαρά και ιδιαίτερα τους επικεφαλής των που είναι απόλυτα συνεργάσιμοι και καταδεκτικοί.

Εμείς δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα, παρά μόνο ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας με συνέπεια, σύνεση, αντικειμενικά πάνω απ’ όλα, άλλωστε η απουσία μας εκτός νομού για πάνω από 10 χρόνια και η εργασία μας δίπλα σε πολύ καταξιωμένους δημοσιογράφους, μας έχει επηρεάσει σημαντικά στον τρόπο λειτουργίας μας και γενικά στη νοοτροπία μας.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε πολύ κοντά να πετύχουμε δύο πολύ καλές συνεργασίες με ανθρώπους που στον τομέα τους είναι πολύ ικανοί και σίγουρα θα προσδώσουν στο blog ένα διαφορετικό ύφος, χωρίς όμως να αλλοιώνουν την μορφή και τον αρχικό μας στόχο. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας πούμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το εγχείρημα.

Τέλος, πετύχαμε και μια πολύ καλή συνεργασία με έναν άνθρωπο που θα μας βοηθήσει να “στήσουμε” το αφιέρωμα που ετοιμάζουμε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, που με την τεχνογνωσία του (εργαζόταν επί χρόνια στην εταιρία “Panini” που διέθετε τα γνωστά άλμπουμ φωτογραφιών) θα μας βοηθήσει στο έπακρο για την καινοτομία που θα φέρει το Imathia Sports News στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ευχόμαστε καλό Σαββατοκύριακο σε όλους, καλή δύναμη και μην ξεχνάτε… οι ειδήσεις ποτέ δεν τελειώνουν!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected