Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Οι παλαίμαχοι μπροστά

Διαβάζουμε στο trikala-imathias.blogspot.gr

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα Γραφεία του Συλλόγου συνάντηση της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν όλοι τις προθέσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η συνάντηση αυτή έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η διοίκηση έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα αξιολογηθούν άμεσα και αμέσως μετά την πρόσληψη του προπονητή, θ’ ακολουθήσει ο τελικός αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει όλους τους τοπικούς ποδοσφαιριστές, εκτός βέβαια εάν για σοβαρούς και βάσιμους λόγους, κάποιοι επιθυμούν να αποχωρήσουν από την ομάδα. Επίσης, εάν το επιθυμούν, να επιστρέψουν οι ”δικοί” μας ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και για το σκοπό αυτό θα γίνει επαφή με τον καθένα ξεχωριστά.

Όσο για τους ”εκτός χωριού” ποδοσφαιριστές, Κίτσας και Καζαντζίδης δήλωσαν ότι αποχωρούν από την ομάδα, ενώ με τους Γ. Βασιλείου και Λ. Μαγγανάρη θα υπάρξει επαφή μέχρι τη Δευτέρα και θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής τους ή όχι στην ομάδα.

Με την ανταλλαγή ευχών για υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη μέρα έναρξης της προετοιμασίας, που θα ανακοινωθεί σύντομα και που πιθανότατα θα είναι η Τετάρτη 1 Αυγούστου.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected