Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Παίκτης Νο8!

Συνεχίζει το… σερί μεταγραφών ο Αχιλλέας Νεοκάστρου! Μπορεί σήμερα να θεωρείται αργία για πολλούς η Κυριακή, όμως ο πρόεδρος της ομάδας Στέργιος Μπούθας ακόμα και σήμερα μας έδωσε είδηση!

Η 8η προσθήκη στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ακούει στο όνομα Αλέξης Παπαδόπουλος, που πέρσι αγωνίστηκε στο Μακροχώρι. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός παρέλαβε το δελτίο του από τους πρωταθλητές και πλέον θα αγωνίζεται με τον Αχιλλέα.

Χθες βρεθήκαμε στο γήπεδο του Νεοκάστρου και παρακολουθήσαμε την προπόνηση, στην οποία ο Παπαδόπουλος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όμως μας ζήτησε να μην ανακοινώσουμε τη μεταγραφή αν πρώτα δεν παραλάβει την ελευθέρας.

Κατά τα άλλα, χθες Σάββατο 28/7 από την προπόνηση απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους οι Βαλδήρ και Μαντζιαρίδης ενώ στο γήπεδο έδωσε το παρόν και ο πρόεδρος της ομάδας Στέργιος Μπούθας μαζί με τον πρόεδρο του Αιγινιακού Γιάννη Δραγούμη (προσωπικός φίλος του κ. Μπούθα). Οι δύο ισχυροί άνδρες συμφώνησαν στη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected