Διάφορα

Καλημέρα σε όλους!

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 σήμερα, δύο 48 ωρα πριν μας αποχαιρετήσει και ο Αλωνάρης (όπως αποκαλείται ο Ιούλιος, λόγω των γεωργικών ασχολιών ονομάζεται και Αλωνάρης ή Αλωνιστής αφού στον μήνα αυτό γίνεται το αλώνισμα του σιταριού). Ο παρατεταμένος καύσωνας έχει κάνει αφόρητη την κατάσταση στην πόλη μας και ακόμα και ένας περίπατος, λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας (φωτ) και υγρασίας, μετατρέπεται σε ένα άφθονο ντους ιδρώτα!

Ξεκινά καινούρια εβδομάδα σήμερα και για κάποιες ομάδες αρχίζουν και τα… βάσανα. Σήμερα έχουμε την πρώτη συγκέντρωση του Αγρ. Αστ. Αγίας Βαρβάρας, της ΑΕΠ Βέροιας και της ΑΕ Καψόχωρας, οι οποίες ξεκινάνε με όνειρα και φιλοδοξίες μια χρονιά που εκ των πραγμάτων προνημύεται δύσκολη, λόγω και της συγκυρίας της εποχής μας.

Σήμερα στις 18.00 η Βέροια θα δώσει το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την Billys Ballsh από την Αλβανία, στα 3-5 Πηγάδια όπου προετοιμάζεται. Άλλο ένα τεστ για την ομάδα, με τον Μάκη Χάβο να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα.

Το Imathia Sports News, κοντά στις εξελίξεις, θα βρίσκεται όπου υπάρχει δραστηριότητα και θα σας μεταφέρει την ειδησεογραφία όπως ακριβώς είναι. Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected