Α ΕΠΣ Ημαθίας

AEΠ Βέροιας – To Imathia Sports News στην προπόνηση

Βρεθήκαμε σήμερα στην δεύτερη προπόνηση της νεοφώτιστης στην Α1 Ερασιτεχνική ΑΕΠ Βέροιας και διαπιστώσαμε αυτό που εκ των πραγμάτων “προκάλεσε” η συγχώνευση με την Ακαδημία Βέροιας : το παιδομάζωμα!

Εντυπωσιακή η συμμετοχή νεαρών παικτών και για μας που παρακολουθούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αρκετό καιρό, μας έκανε πολύ περήφανους και συνάμα αισιόδοξους! Αυτό μας δήλωσε και ο πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Εμμανουηλίδης που βρέθηκε και σήμερα στην προπόνηση της ομάδας :

Η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι υποδομές και αυτό θα κάνουμε φέτος στην ΑΕΠ. Θα δουλέψουμε πάνω στις ακαδημίες και ελπίζω να το πράξουν και άλλες ομάδες. Βλέπετε σήμερα πόσα παιδιά βρίσκονται εδώ! Με πολύ δουλειά τόσο από μας αλλά και το τεχνικό τιμ, ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μια φουρνιά παικτών η οποία θα στηρίξει την ΑΕΠ και κατ’ επέκταση το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”

Ο προπονητής της ΑΕΠ Μάκης Αμπρικίδης, φανερά ευχαριστημένος από  το υλικό που έχει στη διάθεση του (και ακολουθούν και άλλες κινήσεις όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος) αφού μας ευχαρίστησε για την παρουσία μας στο Αθλητικό Κέντρο Ράχης, μας έδωσε ραντεβού για μία αναλυτικότατη κουβέντα στο προσεχές μέλλον.

Παρόντες όλα τα νέα πρόσωπα της ομάδας, εκτός του Σιούτη ο οποίος δεν βρέθηκε και σήμερα στην προπόνηση, αλλά και του Ρηγόπουλου που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους. Παρακάτω φωτογραφίες από όλους τους νεοαποκτηθέντες.

Μιχάλης Οβεζύκογλου

Κώστας Δημούλτσης

Λευτέρης Μωυσίδης (προηγ. ομάδα Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ΕΠΣ Ροδόπης)

Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος

Κώστας Γαλάνης

Δημήτρης Τζιβάρας (προηγ.ομάδα ΑΕ Καβάσιλλα)

Χρήστος Σερασκιέρης

Γιώργος Σιδηρόπουλος

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την πολύ ωραία επένδυση με φωτογραφίες των αποδυτηρίων της ομάδος, με πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας Απόστολου Εμμανουηλίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected